FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Război între rapidiști! Atac dur al lui Șumudică la adresa lui Ganea:"E diferență prea mare!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 17:54

Marius Șumudică îl atacă pe Ionel Ganea, fostul coechipier de la Rapid, din perioada 1998-1999, după ce antrenorul lui Voluntari a mărturisit că ar fi plecat de la Astra dacă ar fi existat vreo ofertă.

Antrenorul Astrei consideră că Ganea, noul antrenor al celor de la Voluntari, n-ar trebui să renunțe la atacantul Daniel Pancu, 38 de ani. 

" Ionel Ganea să se uite în oglindă, să își vadă de treaba lui, apoi să vorbească de Șumudică. Eu am avut oferte cît n-a avut Ganea în viața lui.

Eu stau să-i răspund lui Ganea? Să-și vadă de treaba lui. Nu pot să intru într-o polemică cu el. E diferență prea mare. Eu nu l-aș fi dat niciodată afară pe Daniel Pancu" Șumudică la DolceSport

Cum l-a înfuriat Ganea pe Șumudică:

"Nu știu de ce are Șumudică o problemă din cauza finilor lui Reghecampf. Și el poate să devină nașul la alți jucători. Nu văd unde e problema pentru ce fac ei. Se gîndește că finul lui Reghecampf a făcut nu știu ce turneu, că finul lui e acolo. Nu asta e problema. Nu mi se pare normal să vorbești despre așa ceva atît timp cît ești antrenor la o echipă", a zis Ionuț Ganea la același post de televiziune. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  10 Februarie 2016, 15:35

...asa este Sumi...s-a urcat scroafa in copac pe scara lui mitica minte mica....

855172754605562
Ioan Hanga  •  10 Februarie 2016, 07:32
Postat de dincolodenori pe 10 Februarie 2016, 06:53

*** ***....ca antrenori zero barat ,nu au nicio performanta notabila ,unul are gura mare si deaia mica iar celalalt este strangator de gat profesionist.

Cred ca diferenta provine din faptul ca Ganea nu ca el castiga la pariuri !

dincolodenori
dincolodenori  •  10 Februarie 2016, 06:53

*** ***....ca antrenori zero barat ,nu au nicio performanta notabila ,unul are gura mare si deaia mica iar celalalt este strangator de gat profesionist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close