FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Război între Steaua şi Armată! Oficialii roş-albaştrilor ies la atac: "Vor să-l scuture pe Gigi Becali de bani"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 19:42

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre situaţia legată de sigla şi numele campioanei României, înregistrate la OSIM de către MApN. Oficialul roş-albaştrilor e convins că situaţia se va rezolva în curînd.

"Nu este normal ce se întîmplă, dar pe mine nu mă miră nimic, trăim în România. În Rusia sau Bulgaria nu se întîmplă aşa ceva. Eu cred că cei din Armată vor doar să-l mai scuture pe Gigi de nişte bani şi probabil vom plăti ca să le folosim.

La cît a pierdut Gigi în viaţa asta, ce mai contează nişte bani… Vă repet, nu este normal cum se comportă acum generalii. Palmaresul şi sigla nu sînt ale lui Gigi sau ale generalilor, acestea sînt ale fotbaliştilor care au făcut şi fac istorie pentru Steaua.

Totuşi, dacă pînă la urmă ne vor lua numele şi sigla, atunci vom găsi noi cum să ne numim, dar eu vă asigur că voi umbla pe stradă pe piept tot cu sigla asta", a spus Duckadam la LookTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (263)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Septembrie 2014, 09:40

Foarte bine fac cei de la MAPN. Scuturati-l pe albanezul puscarias de bani ca si asa ii are numai din furat si inselaciune,deci nu faceti niciun pacat.

bivumu
bivumu  •  23 Septembrie 2014, 09:38

Sigla si numele nu au fost doar ale echipei de fotbal. Au fost ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Asa stiu eu.

djeurofighter
djeurofighter  •  23 Septembrie 2014, 08:56
Postat de mofleabehaitoare pe 23 Septembrie 2014, 01:50

Eminescu a zis sa va tragem in teapa: Alianta Izraelita are o multime de membri in Romania… A fost o urmare naturala ca tocmai membrii cei mai influenti ai Aliantei din Romania sa fie incetateniti. Numai Tepes n-ar fi gasit destui pari pentru a le multumi pentru modul la care [se] pricep a fi romani; noi suntem cu mult mai ingaduitori…

Bai diliüle, iar ai stat pe GSP de ieri de la 10 pana azi la 2 dimineata?

Vezi toate comentariile (263)
Comentează
Close