FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Război pe Naţional Arena la Derby de România? » Dragomir: "Steaua poate primi trofeul cu Dinamo, vor fi mai mulţi stelişti în tribune"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 11:21

Dinamo şi Steaua se întîlnesc în Derby de România pe 10 mai, dată la care Steaua poate fi campioană în Liga 1.

Dumitru Dragomir a anunţat că Steaua poate primi trofeul chiar la partida cu Dinamo şi nu se teme de eventualele incidente: "Steaua poate primi trofeul de campioană cu Dinamo. Nu vor fi probleme la meci. Ar fi fost dacă Dinamo era mai aproape în clasament, dar aşa Dinamo este la distanţă mare, nu mai contează.

Nu va fi un stadion plin de dinamovişti, ci vor fi jumătate şi jumătate. Poate vin chiar mai mulţi stelişti, nu contează că au doar 3.000 de bilete, se duc la case şi cumpără că nu-i verifică nimeni", a spus preşedintele LPF într-o conferinţă de presă.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
cainerrosu
cainerrosu  •  01 Mai 2013, 00:03

Lasa ma mitica ca ne mai vedem noi prin Dorobanti sa-ti zic ceva de bine ! Impartialule ! Ce spaga ti-ai luat de la gigi sa i scazi pedeapsa mmeului la o luna ? Tu esti prost ? Pai asta cu datul trifeului era in ultima etapa dar acum vezi ca DINAMO merge bine, are spectatori si vrei sa faca astia ceva rau, sa intre pe teren, sa alerge oile ca sa ne suspende ?

gaina0622
gaina0622  •  30 Aprilie 2013, 19:37

Eu chiar le recomand sa vina, sa se manifeste. Apoi or sa vada respectul de care se bucura printre caini. Sa fie flori, sau....?

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  30 Aprilie 2013, 18:57

comunistul asta senil este suparat pe dinamovisti ca la fiecare meci se striga "MITICA LA PUSCARIE",si asa isi varsa si el frustrarile prin ziare..

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close