FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Război rece" între Steaua şi MApN! Preşedintele Stelei dă o veste cruntă » Îşi pierde clubul identitatea?

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 20:21

Steaua a depus la OSIM mai multe sigle pentru a evita alte conflicte cu MApN, dar Valeriu Argăseală nu crede că se va ajunge prea repede la un consens. 

"Am respectat hotărîrea. Am avut o singură discuţie, după care n-am mai putut continua. Nu au mai fost noutăţi din partea CSA.

N-am avut nici un răspuns de la CSA. Cei de acolo nu şi-au manifestat disponibilitatea să discute cu noi. Ne-au interzis absolut totul. Nu ştiu dacă vor bani, dacă nu vor, n-am nici o informaţie.

Noi am depus la OSIM siglele, o să ni le aprobe, o să luăm una oficială dintre ele şi o să o folosim. Cea galbenă, apărută în presă, e una dintre ele. Există un protocol de depunere la OSIM şi nu pot să vă spun acum care este, într-o săptămînă.

Nu schimbăm echipamentul! Dar nu am vrut să greşim nimic. Am fost riguroşi. Am vrut să nu mai avem niciun fel de tangenţă cu vechea siglă. Am evitat absolut orice pentru a nu intra într-o dispută.

Aşteptăm motivarea hotărîrii de la ICCJ, poate acolo scrie ce ar trebui să facem şi cum ar trebui să facem", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
alex_1973
alex_1973  •  09 Ianuarie 2015, 17:00
Postat de gbleotu pe 09 Ianuarie 2015, 09:12

Steaua este un BRAND! Este un bun national! Este o mizerie ce se intampla! MAPN ar trebui nu numai sa ii cedeze SIGLA dar si sa-i concesioneze terenul pe ..100 de ani! Meritul lui BECALI in mentinerea BRAND-ului este imens! Consider ca toti sportivii care au pus umarul la ridicarea acestui BRAND (generatiile de AUR.., vezi BOLONI) ar trebui sa ia pozitie! Este un atac la valorile create de ei! Ministrul apararii ca si primul ministru (MAPN face parte din guvern nu?) ar trebui sa ia pozitie! In particular este un razboi intre colonelul BOROI si BECALI care are ca efect stricarea imaginii MAPN (vezi comentariile marilor sportivi)! Ministrul DUSA ar trebui sa ia pozitie!

consider ca oieru trebuie sa plateasca daca doreste sa pastreze acest BRAND STEAUA BUCURESTI.Noi suporterii din PELUZA SUD suntem de acord cu MAPN.

satyricon
satyricon  •  09 Ianuarie 2015, 11:26
Postat de costeltudor pe 09 Ianuarie 2015, 11:00

bai milogilor voi credeati ca totul vi se cuvine ,asa cum a-ti fost invatati inca de la infiintare.

si tie ti se cuvine o mu__je asa cum ai fost invatat inca de la infiintare!

costeltudor
costeltudor  •  09 Ianuarie 2015, 11:00

bai milogilor voi credeati ca totul vi se cuvine ,asa cum a-ti fost invatati inca de la infiintare.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează