FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA

Război Steaua - CS U Craiova » Un oficial al campioanei se ia de Olguţa Vasilescu: "Echipa dînsei cine e?"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 19:42

Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a postat pe Facebook un mesaj care i-a deranjat pe oficialii Stelei, iar aceştia n-au rezistat şi au răspuns imediat. 

“FCSB a jucat pe acelaşi stadion ca şi Universitatea Craiova. Şi a jucat prost, deşi a avut un jucator în plus, dar nu din cauza gazonului“, a fost replica Olguţei Vasilescu.

Helmuth Duckadam a fost deranjat şi a răspuns imediat: ”Sincer chiar nu prea vreau să comentez multe despre spusele doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu, deoarece pînă la urmă asta e naţia poporului român.

Dacă noi sîntem FCSB şi nu sîntem Steaua, atunci echipa dînsei este Universitea Craiova? Chiar nu mai are rost să vorbesc, deşi aud că şi pe tabelă s-a scris în dreptul nostru oaspeţi”, a spus Duckadam pentru Fanatik .

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
writer
writer  •  06 Martie 2015, 12:48

Se poate mai Ducadame sa te iei de Craiova care ti-a facut nume.Sa va explic ca prin 1980, nu mai stiu exact, Craiova a vrut sa-l transfere de la uta ,au fost pro si contra datorita greutatii mari pe care o avea portarul la acea vreme.Singurul lucru care-l recomanda era inaltimea si varsta. Dar a intrat pe fir Steaua si l-a luat fiindca oricum Craiova avea 2 portari de nationala urmand ca unul sa-l ia o alta echipa.

einhorn
einhorn  •  04 Martie 2015, 13:05

handicapatu de duckadam, aceasta carpa de weceu a puscariasului jiji comenteaza????

ipsilante
ipsilante  •  04 Martie 2015, 11:39

Se pare ca Ducadam are tot atatea clase cat trenul... Desi, si in acest caz, ar trebui sa stie sa citeasca ce scrie pe ecusonul sau sigla imprimata pe treningul pe care-l imbraca chiar el (si jucatorii lui): FCSB! Pai, atunci, Helmute, de ce-ti sari mustarul, neica? Ai orbul gainilor sau te dadu orgoliul afara din casa? CIOCUL MIC, mai Ducadame! Été ca jucarati F.F .PROST la Craiova si desi avusarati un om in plus, o repriza intreaga, tot degeaba... Ca si cu Rapid, JUNGHIURI! Asta sunteti: JUNGHIURI! Hai, nu fi suparat! FORZA FC GAZDE!

Vezi toate comentariile (105)
Comentează