FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Război total între fani și jucători! Reacție dură a suporterilor: "Când ne lăsăm de balet?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 13:18

Steaua a terminat la egalitate, 1-1 cu ASA Tg. Mureș, la capătul unei evoluții slabe a jucătorilor lui Reghecampf.

În timpul meciului, fanii i-au cerit demisia antrenorului Stelei, iar după meci i-au apostrofat pe jucători. Suporterii i-au așteptat pe jucători la Arena Națională și i-au certat pentru jocul prestat în ultimele meciuri, potrivit TV Dolce Sport.

"Trebuie un șoc la echipă. Trebuie schimba antrenorul. Când mai jucăm fotbal? Când mai câștigăm? Când ne lăsăm de balet? Boldrine, cum jucai la Astra?  Alibec, dă o parte din salariul tău ca să te iertăm", au strigat fanii roș-albaștrilor.

Nici Reghe nu a scăpat de apostrofări, iar Ilie Stan, antrenorul lui ASA, a fost chemat pe banca Stelei.

"Demisia! Nu jucați nimic. Plecați cu toții de la echipă", au mai spus suporterii Stelei.

Gnohere a fost singurul jucător al Stelei aplaudat de fani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
163712657473628
Chitu Mihail-Eugen  •  05 Martie 2017, 17:07
Postat de dinamo_fan pe 05 Martie 2017, 16:29

steaua nu se va lasa niciodata de balet, il practica din prima zi de existenta. fara baletul ala nu primeau 90% din penaltyurile primite all time. ultimul recital a fost ala din derby cand la un contact pe undeva la nivelu ierbii (daca a fost) Tanase isi ia zborul si aterizeaza 5 metrii main icolo. Tudor impresionat il arata cu degetul pe Marici ca autorul presupusului penalty cand Marici era la 1 metru de Tanase.

Când în tur i s-au refuzat Stelei 3 penalty-uri clare si inca 2 probabile și i s-a anulat un gol valabil, atunci terminandu-se doar 1-1, a fost bine pentru voi, nu-i așa ? Când cu un campionat in urma i-au fost refuzate alte multe penalty-uri a fost de asemenea bine, nu-i așa ? Când dinamu a egalat cu largul ajutor al arbitrului tot bine a fost ! Câte măgarii tot face echipa foștilor securisti-, acum agenți sub acoperire, si nu sunt evidențiate de presă , tot bine nu-i așa ?și încă multe, multe, multe altele care sunt trecute sub tăcere .....mă si mir cata prostie să ții cu această formație, (ca nu pot crede in ruptul capului ca sunt atatia fii si nepoti de securisti) cu echipa celor care au apărat sistemul impus de rusi si care au frânat mersul înainte al acestui popor și care s-au dat la o parte când era cea mai acută nevoie de ei !!!!!!! Dar ceea ce mă intrigă suplimentar e ipocrizia si cinismul lor, al acestor 'sustinatori' ! Sau poate sunt fii si nepoții celor care, în stadionul 23august scriau, (pe pancarte, la fel ca acum) pe timpul lui ceașcă, adevărate ODE închinate 'maretului far' 'ce-și revarsa lumina, peste românească glie'......Ptiu piei SATANA !!!!!!

westfield
westfield  •  05 Martie 2017, 16:45
Postat de catalynn pe 05 Martie 2017, 16:30

Nasol, nu trebuie sa te enervezi asa ... Ai jurat strâmb, acum așteapta sa te ajungă blestemele, uite la bietu Turcu saracu' ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  05 Martie 2017, 16:36
Postat de catalynn pe 05 Martie 2017, 16:30

Nasol, nu trebuie sa te enervezi asa ... Ai jurat strâmb, acum așteapta sa te ajungă blestemele, uite la bietu Turcu saracu' ...

https://www.youtube.com/watch?v=RB_vP-L5neQ. :)) vine furtună...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează