FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

Războiul declaraţiilor între Steaua şi Rapid! Alex Chipciu îl umileşte pe unul dintre preferaţii fanilor din Giuleşti: "Are două meciuri în Liga 1, dar vorbeşte de noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 12:17

Steaua o întîlneşte pe Rapid, duminică, de la ora 20:30, în direct la LookTV, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Deşi se întîlnesc liderul şi "lanterna", partida se anunţă a fi una foarte încrîncenată. 

Aşa cum era de aşteptat, ironiile între cele două rivale au început. Nicolae Vasile şi Alexandru Chipciu sînt primii doi jucători care se contrează.

"Ar fi mai bine să le rămînă numele FCSB. Este problema lor că au rămas fără nume, nu pot să aibă pretenţii să îi strigăm într-un anumit fel.

Noi ne facem treaba indiferent pe cine o să alinieze FCSB, cu siguranţă o să le punem mari probleme", a spus Nicolae Vasile.

Răspunsul lui Alexandru Chipciu a venit rapid: "Ce să-i spun lui Vasile?! A jucat două meciuri şi vorbeşte de FCSB. Eu iau declaraţiile lui Săpunaru, Pancu, Niculae, care sînt legendele Rapidului.

Chiar am văzut o declaraţie a lui Săpunaru. Se face o tevatură fără rost. Nu s-a pus problema să nu mai fim aceeaşi echipă", a spus Chipciu conform DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
supereduardo10
supereduardo10  •  20 Februarie 2015, 09:59
Postat de pisoiulucigas pe 17 Februarie 2015, 17:16

In secolul 21, Rapidul a batut vreodata Steaua? Mai bine zis, a pierdut la mai putin de 2 goluri in vreun meci in fata Stelei?

:)) bahah behai ca prrostu FCSB NU A BATUT ACASA, Rapidul de cat o singura data in 12 ani si aia in minutul 94 cu jucatorii dopati ca alergau ca berbecii...in rest UMILINTE PESTE UMILINTE . O echipa blatista fara nume sigla si onoare. Auzi vazi ca-ti curge rahatu din coltul gurii de bucuria ca a-ti castigat si voi o data la masa verde ca era un junior de la fcsb arbitru dar in teren a fost 1-0 pentru Rapid gol Sapunaru :)))

sexilian
sexilian  •  19 Februarie 2015, 10:40

chipciu=kkreza

sharpe
sharpe  •  17 Februarie 2015, 23:59

rapandulele......cine-i chipciu????sincer eu iau in seama declaratiile legendelor....lacatus,ilie dumitrescu,m.raducanu,cl.raducanu,p.marin,banel nicolita si ........dar lasati legendele sa vb. ca sa vhorbheasca thuthuror rhomanilor dhe prhethuthidheni....fhhhorthhha stheaua

Vezi toate comentariile (85)
Comentează