FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII CCA

Răzbunarea lui Avram? Teo Crăciunescu a fost retrogradat

Teo Crăciunescu
Teo Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 00:06

Forul prezidat de Vasile Avram a decis ieri să-l elimine de pe lista FIFA pe Constantin junior. Iar Crăciunescu junior va fi retrogradat în eşalonul secund, alături de alţi 5 arbitri.


Comisia Centrală a Arbitrilor a tăiat ieri în carne vie. Într-o şedinţă extraordinară, forul condus de Vasile Avram a decis să-l scoată de pe lista FIFA pe Augustus Constantin, după un deceniu în care vîlceanul a fost la cel mai înalt nivel. Fiul fostului şef al CCA nu se va mai regăsi în toamnă pe lista pe care forul român îl va trimite celui intercontinental. Totodată, o altă măsură dură dictată ieri, este retrogradarea lui Teo Crăciunescu în eşalonul secund. Surse credibile afirmă că ambele hotărîri au iz de răzbunare. Vasile Avram este în război cu Ion Crăciunescu, existînd multe divergenţe între cei doi, iar cu Gheorghe Constantin păstrează relaţii reci.

Alături de Teo, în divizia secundă vor mai arbitra, retrogradaţi fiind şi ei, alţi 5 "fluieraşi": Marian Balaci, Mugurel Drăgănescu, Georgian Ionescu, Ionel Ivan şi Mihai Prodan. CCA a mai decis şi retragerea din funcţia de vicepreşedinte a lui Dan Petrescu.

În ceea ce priveşte numele celui care va lua locul lui Augustus Constantin pe lista FIFA, el se va alege dintre Sebastian Colţescu şi Radu Petrescu.

10 ani consecutivi a fost Augustus pe lista FIFA

"În arbitrajul românesc rezistă doar şmecherii, asta a adus familia Avram la noi, şmecheria. E o mizerie ce face Vasile Avram, primul pe care trebuia să-l retrogradeze e chiar fiul său, Marius"
Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
reality
reality  •  11 Iunie 2011, 17:17

Nu vedeti ca tot fotbalul romanesc este condus de gasti. Gasca lu' Avram la arbitraje, gasca lu' Lupescu la nationala, gasca lu' Dragomir la LPF si toate sunt dirijate de Nasu Sandu. Oricine incearca sa nu plateasca taxa de protectie la Nasu ia o bataie de la gasti de-l asculta cu urechea. Saracu nici nu stie cine-l va lovi. Sunt curios cum se va termina, adica sunt curios daca va raspunde cineva pentru degringolada din FRF & LPF.

viviantur
viviantur  •  11 Iunie 2011, 11:29

sa spunem ca teo a gresit la cateva meciuri,dar holbici ala mic a aratat pe fata ca este paralel cu arbitrajul,cum mama lui proces verbal a fost asta declarat cel mai bun arbitru al anului? pai inseamna ca BALAJ care se apropie de elita arbitrilor UEFA este un neica nimeni in fata lui HOLBICI!

dima_c63
dima_c63  •  11 Iunie 2011, 10:55

atata timp cat este mircea sandu la federatie asa va fi pentru echipele care au jucat direct in liga campionilor au impartit banii cu el unirea,otelul si clujul

Vezi toate comentariile (33)
Comentează