FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răzbunarea "Regelui" » Viitorul îi ia titlul lui Becali, iar Hagi se răzbună după umilința din 2007: "Nu știe nimic! Niciodată nu o să poată fi antrenor mare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 16:03

Viitorul lui Gică Hagi este la un pas de a câștiga campionatul, la 8 ani de la înființare, chiar în fața celor de la FCSB, dacă se va impune sâmbătă cu CFR Cluj.

Viitorul campioană ar însemna automat şi o revanşă personală pentru Gheorghe Hagi. Mai mult o răzbunare pentru ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2007, atunci când Gică a decis să colaboreze cu Gigi la Steaua: din postura de antrenor-patron.

Relaţia s-a terminat, iar Becali a căutat atunci să justifice de ce a căutat cu orice preţ să-l alunge pe Hagi. Declaraţiile lui Gigi de atunci contrastează puternic cu ceea ce e iminent să se întâmple în acest weekend: Hagi să devină campion şi, implicit, să se valideze ca antrenor cu o performanţă fantastică.

Ce a spus becali după plecarea lui hagi

După ce a plecat Hagi, Becali a avut o serie de declarații extrem de dure la adresa fostului fotbalist.

"Mă bucur că a plecat, chiar dacă eu nu l-aș fi dat afară! Acum mi-e jenă să dau ochii cu el. Da, l-am umilit pe Hagi. L-am luat la Steaua, deși nu confirmase la nicio echipă. I-am adus jucători de 10 milioane, doar-doar scot ceva din el. Degeaba!

Pe el îl vorbeau de rău propriii jucători. Băieții mi-au zis în avion: «Gigi, fă ceva, că tu te pricepi mai bine la fotbal decât Hagi!» Jucătorii se bucură că au scăpat de el. Pentru că i-a torturat! Nu știa să se poarte cu ei, habar nu are să comunice cu oamenii, nu știe nimic, niciodată nu o să poată fi antrenor mare", spunea Becali după plecarea lui Hagi.

Materialul integral, din care poți vedea toate culisele plecării lui Hagi de la FCSB și toate declarațiile și acuzele făcute, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  10 Mai 2017, 18:50

”CÂINII MICI” AU CÂȘTIGAT IAR. BRATU: ”SUNTEM PREGĂTIȚI SĂ FIM CAMPIONI”Echipa de start: Esanu Mihai – Anghel Roberto, Ciobotariu Denis, Ricardo Grigore, Negotei Raul – Vlad Vladuț, Gheorghe Liviu – Ion Gheorghe, Vasile Rafael, Codreanu Mihai – Neicutescu Mihai Marcatori: Rafael Vasile (minutul 8) și Mihai Neicutescu (minutul 92

martinpen
martinpen  •  10 Mai 2017, 18:38
Postat de poison pe 10 Mai 2017, 17:28

Decizia Tribunalului București din data de 21.12.2016 indreapta parțial ilegalitatea comisa in anul 2003 de FC FCSB SA cand, prin metode smecheresti, a preluat locul in Liga 1 ramas vacant dupa disparitia regretatei echipe Steaua Bucuresti, dar FRF trebuie sa intervina decisiv si sa retrogradeze aceasta mizerabila echipa in Liga 5, fara drept de promovare in primii 3 ani.

FRF impreuna cu LPF, unde ruda lui Argaseala, Justin Stefan activeaza.

martinpen
martinpen  •  10 Mai 2017, 18:37
Postat de poison pe 10 Mai 2017, 17:54

Corect, camatarul Becali nu are nicio functie oficiala si nu apare in actele constitutive ale FCSB SA, firma din Mogosoaia care detine echipa FC FCSB!

La fel de corect.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează