FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Cît s-a cheltuit la FRF într-un an cu Burleanu » Şeful de la Casa Fotbalului explică pe ce s-au dus banii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 15:43

Răzvan Burleanu a vorbit despre banii pe care Federaţia Română de Fotbal i-a cheltuit în ultimul an de cînd acesta a preluat şefia FRF.
Aproximativ 17 milioane de euro s-au cheltuit, iar preşedintele FRF a dezvăluit pe ce s-au plătit aceşti bani.

"Acţiunile echipei naţionale, acţiunile loturilor reprezentative de tineret şi juniori, activitatea CCA, sprijin financiar pentru membrii FRF, cheltuieli administrative de funcţionare, salariile şi contribuţiile, din care o componentă o reprezintă salariile compensatorii şi reîncadrările pe post (n.r. pe aceste lucruri s-au dat 17 milioane de euro)", a spus Burleanu pentru Dolcesport.

Pentru prima oară din 2007, România nu va avea nici un reprezentant la UEFA. FRF n-a făcut nici o propunere pentru un loc în Comitetul Executiv în locul lui Mircea Sandu, însă Burleanu nu vede nimic rău în această decizie.

"Fotbalul românesc ar fi avut de pierdut prin propunerea domnului Mircea Sandu, din cel puţin trei motive. În primul rînd, cum ar fi fost, pentru fotbalul românesc, să fie reprezentat tocmai de cel care a făcut rău fotbalului românesc?

În al doilea rînd, diferenţele de valori şi principii dintre domnul Mircea Sandu şi modul în care se lucrează şi se gîndeşte strategic la UEFA, mod pe care îl împărtăşesc şi eu, este una uriaşă. Astfel că ne-am fi poziţionat ca Federaţie şi ca fotbal în zona închistării, a practicilor păguboase şi vetuste, a logicii rudimentare.

În al treilea rînd, nu am avut nici măcar un semnal european de susţinere pentru domnul Mircea Sandu, aşadar erau şanse minime să fie votat ca membru al Comitetului Executiv UEFA", a mai spus Burleanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
kraus
kraus  •  05 Martie 2015, 14:47

Ia-l de mână pe nenea Băşină şi luaţi-o amândoi spre Jilava.

mariaaaaa15
mariaaaaa15  •  04 Martie 2015, 19:05

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

thedronius
thedronius  •  04 Martie 2015, 18:33

Citesc ce au scris userii anteriori si nu stiu ce sa cred: chiar cred tot ce li se serveste? Eu nu gasesc in articolul asta unde a zis chiar Burleanu ca s-a cheltuit aceasta suma colosala. Peste tot in articol apar mentiuni si adnotari ale jurnalistului si atat. E drept ca deocamdata nu se poate spune ca a iesit cu ceva in evidenta presedintele FRF, dar articolul este in mod clar unul comandat. Ca toate celelalte scrise la adresa lui.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează