FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu are planuri mari: "Vom colabora cu Federaţia Germană"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 18:47

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a vorbit în direct la Look TV despre planurile de viitor ale FRF şi despre neînţelegerile din trecut cu Mircea Sandu.

"Posibil că Mircea Sandu ne va mai băga beţe în roate. Prima dată se auzea că voi sta doar o lună la Federaţie, apoi că voi sta trei. Iată că au trecut vreo şase luni. Vă asigur că vor trece şi patru ani, apoi voi candida din nou şi voi cîştiga încă un mandat, pentru că sînt sigur că ne vom atinge obiectivele.

La vîrsta pe care o am îmi doresc să fac doar performanţă şi să evit toate mînăriile şi şmecheriile care s-au făcut în trecut! În cîteva luni vom pune bazele unei colaborări cu Federaţia Germană de Fotbal, pentru a ne ajuta cu analize de joc şi statistici", a declarat Răzvan Burleanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
marian0904
marian0904  •  18 Septembrie 2014, 00:38

Mai usor tata cu realegerile. Mai califica-te pe ici pe-colo si p-orma ai putea sa vorbesti de realegere. Baietii au fost prinsi din scurt si ai putut sa te alegi, dar data viitoare, fara ceva realizari, te rade Hagi cu toti veneticii tai. Astia vin, tin niste cursuri, poate fac si niste inspectii, ne mai dau niste programe traduse la firma din colt si-si iau leafa babana. Implementare si rezultate, de obicei, ioc. Burlene, fotbalul mare il fac cluburile mari. Ajuta-le! Dupa mine, batalia ta cea mare e cu juniorii si copiii. Cauta echipe/cluburi si bani ca sa le dai sa creasca. Numai cu liru-liru, Germanica si aere de presedinte FRF nu te vad bine.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Septembrie 2014, 22:53

A mai fost unul Lupescu, cica tot pe model german...si a fost prins ca facea delegarile la arbitri. A fost atat de nasol ca i s-a pus in vedere sa plece o perioada din tara ca sa nu mearga si el alaturi de Gica Popescu......Kaiserul prins cu mana-n valiza unor cluburi din liga1 pentru abitraje "prietenoase" a fost atat de bun si de cinstit ca......a ajuns la UEFA. Poate cine stie, il iau si pe ochelarica asta astia de la UEFA dupa toate aceste povestiri ....pana una alta, a adus un sef la CCA din cel mai corupt fotbal din zona europeana, oare ce putea fi mai rau? Turc? Sau cine stie, un apas care face delegarile prin semnale de fum..

iosonoforte
iosonoforte  •  17 Septembrie 2014, 19:50

da..m-am prins si cu mincinosul asta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează