FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu despre conflictul cu Hagi: "Ar trebui să ofere un raspuns clar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 19:15

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că nu are nimic personal cu Gheorghe Hagi şi că ar putea colabora cu el la FRF în anumite condiţii.

" Hagi are proiectul lui personal la Viitorul. Indiferent ce preşedinte ar fi la federaţie, Hagi ar trebui să ofere un raspuns clar: ce face cu proiectul său? Pentru că pot apărea conflicte de interese.

În momentul de faţă cred că e prea puternic angrenat în propriul său proiect. Dacă nu ar fi implicat, nu văd de ce nu am putea colabora la FRF. Aş putea să lucrez cu el fără nici o problemă, nu sînt o persoană conflictuală", a declarat Răzvan Burleanu în direct la Look TV.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
rexrapidistul
rexrapidistul  •  18 Septembrie 2014, 15:08

Tu nu ai nimic cu nimeni decat cu bunul simt nu prea te impaci, ti-a prins de minune scoala mafiota langa satrapul de la Cotroceni!

bivumu
bivumu  •  18 Septembrie 2014, 10:26
Postat de gabiyoz pe 17 Septembrie 2014, 23:54

Intr-o tara ca Romania, cu populatie de 20 milioane locuitori trebuie sa fii nebun sa crezi ca toti copii care mertia sa fie in loturile de juniori sunt la Viitorul. Cel care comenta legat de marketing.....da, ai dreptate, fotbalul e afacere, inseamna bani. Dar daca si la copii ajungem ca banii sa influenteze selectia o sa ajungem grav, mondiale nu o sa mai traim sa vedem (la europene deja e simplu). Legat de promovarea cluburilor/copiilor....ce promovare preietene? Stii ca federatia are oameni special platiti care sa cutreiere tara in lung si-n lat sa urmareasca jucatori, copii, turne la juniori?

Si stii ca cei "luati in vizor ", majoritatea, sunt "cei care trebuie" ? Dintotdeauna a fost asa. Pile,cunostinte, relatii, un mi si-o bere...

dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2014, 08:40
Postat de chimir_sen pe 17 Septembrie 2014, 19:26

"Aş putea să lucrez cu el fără nici o problemă " ... Să facă ce ? Să facă bine ?

pai da... ca sa nu fie rau.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează