FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Răzvan Burleanu şochează: "În mod cert arbitrajul va afecta clasamentul" » Ce spune despre posibilitatea de a aduce arbitri străini

Articol de GSP - Publicat luni, 25 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 22:36

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a uimit pe toată lumea atunci cînd a spus că situaţia finală din clasament va avea cu siguranţă de suferit din cauza erorilor de arbitraj. 

"Îi investim cu încredere deocamdată. În momentul în care nu vor face faţă sau vor face greşeli, vor fi sancţionaţi. Cine greşeşte trebuie să fie sancţionat şi să lase locul altuia.

În mod cert arbitrajul va influenţa clasamentul, numai să nu fie unul cu tentă sau să favorizeze o anumită echipă. Anul ăsta retrogradează 6, iar miza financiară este foarte mare.

Ţinînd cont de aceste coordonate, fără îndoială, vom avea partide de presiune din partea preşedinţilor şi a staff-ului anumitor cluburi. Cîteodată fac asta pentru a justifica un eşec sau pentru a-şi motiva propria echipă.

Nu sînt deschis aducerii de arbitri străini, mai ales că avem cîţiva jucători care sînt la un nivel important în Europa şi care sînt invitaţi să arbitreze în alte campionate, precum Ucraina sau Qatar.

Avem si aici potenţial. Dacă asta va fi singura soluţie, vom aduce şi arbitri străini, nici o problemă", a spus Răzvan Burleanu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
solomon_i
solomon_i  •  26 August 2014, 12:36

Arbitrajele sau mai bine zis greselile de arbitraj influienteza clasamentele peste tot in lume ! Nimic nou...!

bibiloiu
bibiloiu  •  26 August 2014, 11:37

'socheaza " numai idiotii , pentru ca de fapt omul are perfecta dreptate. TAMPITZILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ftwraku
ftwraku  •  26 August 2014, 07:05
Postat de ftwraku pe 26 August 2014, 07:02

Va socheaza pe voi ca sunteti trepanati si pe cititorii vostri manelisti care pun botul la cancan... Burleanu 'socheaza' (voi sunteti o specie socata care aveti in cap doar bombe si socuri ) atunci cand zice ca e din nou generatie si lucreaza cot la cot cu Chivorgian...Un Ienei,un Dinu,nu aducea la FRF,macar pentru imagine,sa capete si el ceva prestanta din coment ce este un pu^ toi de 25 de ani... El mai socheaza atunci cand primeste caietul de saricini de la Ghita....Iar voi 'socati' atunci cand scrieti despre sport intr-un mod decent,fara cancan,fara titluri trepanate scoase din context... Ori,voi sunteti qu^rve virgine si credeti ca arbitrajul nu influenteaza deloc...

Ar trebui sa va socheze faptu ca sunteti un ziar de cancan care denaturati orice,scoateti din context si puneti titluri re^tardate si fituici de 3 randuri pe care le numiti articole.Asta atunci cand nu folositi copy paste... Ar trebui sa va socheze mafia pariurilor si altele....Normal ca arbitrajul are si el o influenta. Acum depinde cat de mare si daca este intentionata....Ori voi qur^vele virgine din redactia deontologului cancanist Tolo,credeti ca arbitrajul in Anglia si in Germania nu influenteaza cu nimic clasamentul.... _I_ GSP, _i_ PR^OST.RO, _i_ PROs^port si in general _I_ presei cancanizate si cititorilor manelisti .... In rest,zi buna sa aveti:))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează