FOTBAL  »  Superliga  »  SELECŢIONERUL ACUZĂ

Răzvan Lucescu: "Avem cel mai slab campionat din ultimii ani!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, s-a declarat nemulţumit de campionatul României, despre care a spus că este cel mai slab din ultimii ani.

"Campionatul României este cel mai slab din ultimii ani, însă putem aduna mai mulţi jucători de valoare şi să facem o echipă foarte bună. Eu sunt cel mai interesat ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă situaţia din fotbalul românesc nu este cea mai bună", a comentat Răzvan Lucescu, potrivit Mediafax.

"Prezenţa unor jucători din afara ţării în campionatul nostru poate aduce un plus. Pe de altă parte este şi un lucru rău, pentru că se reduce aria de selecţie la echipa naţională. Dacă vom avea un campionat puternic, cu siguranţă şi echipa României va obţine rezultate mai bune", a adăugat Lucescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
 •  02 Martie 2010, 18:37

care campionat?

 •  02 Martie 2010, 18:34

fiti ma alaturi de echipa in orice situati si indiferent in ce sitatie doar suntem romani cu toti

 •  02 Martie 2010, 18:33

Draga Razvan esti fals si trist ! Nu avem un campionat slab, avem doar un antrenor mediocru la echipa nationala. Ai sa reusesti sa alungi si putinii spectatori care se mai incumetau sa vina la stadion. Iata noutatile tale: Roman, Florescu, M.Constantin,Grigore, Paduretu. Se pregatesc: Ilies, Nae Constantin,Abrudan, Ionita si Buga. Pentru toate astea exista o explicatie: esti fiul antrenorului care o pregateste pe SAHTIOR, cea mai buna echipa din lume alaturi de BARCELONA.Mi-e sila!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează