FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 2-2

Răzvan Lucescu cere răbdare » Promisiunea lui Mister X pentru fanii Petrolului

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 22:29

Răzvan Lucescu a ajuns la patru remize consecutive pe banca Petrolului, iar Astra s-a distanţat de "lupii galbeni" la cinci puncte, în timp ce liderul Steaua este la 13 distanţă.

Tehnicianul e convins însă că echipa sa o să arate cu totul altfel în sezonul viitor, după ce va putea să lucreze la pregătirea fizică şi la alcătuirea lotului.

"Astra e favorita clara la locul 2. De abia în vară vom vedea Petrolul aşa cum vreau eu. Acum încercăm să facem legătura între ce a fost şi ce va fi, cu toate problemele pe care e normal să le avem.

În iarnă au plecat mulţi jucători şi au venit alţii, e nevoie de adaptare. În plus, mai avem şi accidentări şi jucători suspendaţi la fiecare etapă", a spus Răzvan Lucescu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mihaidtrul
mihaidtrul  •  11 Aprilie 2014, 22:58
Postat de mihaidtrul pe 11 Aprilie 2014, 22:45

Asa este. Pacalici antrenor.

Pacalici cu P mare si antrenor cu a mic.

mihaidtrul
mihaidtrul  •  11 Aprilie 2014, 22:56
Postat de true_holland pe 03 Aprilie 2014, 19:29

Rabdare... rabdare ... dragi petrolisti, ca urmeaza dupa sirul de egaluri, un sir "luuuung" de infrangeri cu "pacaliciul" asta de asa zis "antrenor" ... Mai bine scapati cat mai repede de el ca altfel o sa regretati, este mare pacat, pentru ca in tur, Petrolul a fost cea mai frumoasa echipa si cu cel mai spectaculos si placut joc ... faceti ceva si ... repede, trebuie si avem nevoie de echipe puternice care sa ne reprezinte in Europa si care sa construiasca o liga 1 puternica si competitiva, asa cum este in Spania, Anglia sau Italia.

razvan lucescu trebuie sa faca ceva repede si sa plece. Cat mai departe, cu mutu si cu cu zicu. Au gasit aici sac fara fund. Stau aici pe bani foarte multi, in timp ce noi muncim din greu pentru salarii mici. NESIMTITI!

mihaidtrul
mihaidtrul  •  11 Aprilie 2014, 22:48
Postat de hodoni pe 02 Aprilie 2014, 18:32

Asta nu a fost , si nici nu va fi un antrenor de fotbal , poate la alt sport . Nu stiu cum musca conducatorii de cluburi cu el .

Asa este. Nici nu a fost si nici nu va fi antrenor de fotbal rasvan lucescu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează