FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, DUMINICĂ, 15:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu confirmă GSP: "Este adevărat că nu am vrut să jucăm în nocturnă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2009 00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, s-a arătat extrem de indignat de scandalul ”Nocturna”, însă a recunoscut că era în favoarea echipei sale ca meciul să se dispute la lumina zilei.

”Lumea să nu uite că eu am făcut puncte în Europa şi am contribuit la coeficientul care a permis României să aibă 7 echipe în cupele europene. Să fie clar, nu am tăiat eu stâlpii de la nocturnă. Noi nu am jucat niciun minut în nocturnă pe teren propriu. Sînt convins că cei de la Steaua au încercat să creeze presiune prin tot scandalul ăsta.

Este adevărat că am recunoscut unor prieteni că nu vrem să jucăm în nocturnă, deoarece cei de la Steaua nu au reuşit multe victorii la lumina zilei. Noi suntem obişnuiţi cu alte condiţii, avem alt bioritm.

Jucătorii mei nu au făcut niciun pas pe stadion la lumina reflectoarelor şi nu am făcut pînă acum niciun antrenament în acest condiţii. Sincer, habar n-am dacă merge nocturna, însă sînt convins că până la urmă meciul va fi transmis la televizor. Tot ce îmi doresc este să câştigam meciul cu Steaua”, a declarat Răzvan Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
 •  06 Martie 2009, 22:53

Daca pana acum Brasov n-a jucat deloc acasa in nocturna e de inteles ca doresc sa joace ziua... Daca Brasov au si dreptate sau nu, ramane doar o chestie de contract intre club si televiziunea care a cumparat drepturile de televizare si a facut initial programarea. GSP pune presiune pe Brasov cu ajutorul forumistilor stelisti si/sau manipulati, doar-doar de or da inapoi, dar Brasovul rezista. Bravo Razvane, felicitari pt sinceritate, jucati asa cum stiti si ii veti umili pe stelisti!

 •  06 Martie 2009, 20:44

rzvanel, o mentalitate de catun presitoric ... $$$$3, o sa ajungi mare antrenor !!

chris_gali
chris_gali  •  06 Martie 2009, 20:40

asta nu mai e fotbal , asta nu mai e sport !!!!!....asta e magarie ,iar pt magaria lui razvan au de suferit sute de mii care nu pot vedea meciul !!!!>...rusine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close