FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Răzvan Lucescu este tentat de o ofertă din străinătate » Pleacă după 3 luni petrecute la Petrolul?

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 19:05

Răzvan Lucescu a semnat cu Petrolul după ce Cosmin Contra s-a înţeles cu Getafe, dar acum se pare că acesta nu va continua prea mult timp la Ploieşti.

Lucescu Jr. are un contract valabil pînă în vară, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, însă nu va mai semna un nou acord pentru sezonul viitor.

Cel puţin aşa susţine Dumitru Dragomir pe site-ul său. Fostul preşedinte LPF a anunţat astăzi că Lucescu va renunţa la colaborarea cu Petrolul la finalul acestui campionat şi va reveni la o echipă din zona Golfului.

Răzvan Lucescu a antrenat-o pe El Jaish în ultimii ani, dar a fost demis la începutul lui 2014 după o serie de rezultate neconvingătoare.

Chiar şi aşa, se pare că tehnicianul a lăsat o impresie bună în Qatar şi mai multe echipe sînt interesate să-şi asigure serviciile începînd din vară.

Ce zice Răzvan Lucescu?
Tehnicianul a replicat în această seară după informaţiile furnizate de Dumitru Dragomir. "Eh, dacă zice domnul Dragomir eu nu mai răspund.
Am zis foarte clar că eu rămîn la Petrolul. Depinde însă şi ce se va întîmpla, dacă voi fi dorit, mai este de muncit în acest sezon pînă atunci", a spus Lucescu jr. la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
pma77
pma77  •  04 Aprilie 2014, 13:09

x-men are oferte din congo ,m-am interesat eu :))

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Aprilie 2014, 10:49
Postat de andreiyiy pe 03 Aprilie 2014, 22:24

Va rog frumos cand mai puneti articole care se bazeaza pe "blog-ul" lui Dragomir anuntati si voi in titlu. Nu de alta, dar vad ca un sfert din stiri au inceput sa se bazeze pe ce scrie cersetorul ala de atentie. Sa nu ma mai obosesc sa citesc.

zmecherie de ferentari si gsp. sa te faca sa citesti articolul, ba sa si comentezi. rating, reclame, bijnitz de inalta clasa.

andreiyiy
andreiyiy  •  03 Aprilie 2014, 22:24

Va rog frumos cand mai puneti articole care se bazeaza pe "blog-ul" lui Dragomir anuntati si voi in titlu. Nu de alta, dar vad ca un sfert din stiri au inceput sa se bazeze pe ce scrie cersetorul ala de atentie. Sa nu ma mai obosesc sa citesc.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează