FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Răzvan Lucescu îi dă replica lui Gheorghe Mulţescu: "Nu pot eu să educ asemenea persoane"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 12:10

Gheorghe Mulţescu a preluat conducerea tehnică a Petrolului, după ce Răzvan Lucescu a fost demis de la cîrma echipei. 
În primul meci de după debarcarea fostului portar al Rapidului, noul antrenor al ploieştenilor a ieşit la atac şi a făcut cîteva declaraţii cu privire la fostul tehnician.

"Jucătorii mei au carenţe fizice. S-au simţit abia în această seară fotbalişti. Atunci cînd ataci te simţi fotbalist, nu cînd stai în apărare. Am avut informaţii greşite despre unii dintre jucători", a spus Mulţescu imediat după meciul dintre Petrolul şi Steaua, 2-3.

Răzvan Lucescu i-a dat astăzi replica lui Gheorghe Mulţescu, spunînd că antrenorii ar trebui să se respecte mai mult întrei ei.

"Ceea ce un om spune, îl caracterizează. Mie îmi e foarte greu să mă cobor la nivelul unui asemenea om. Ar trebui să existe un anumit respect! Nu pot să educ eu asemenea persoane", a spus Răzvan Lucescu la televiziunea sportro.

A doua zi după meciul cu Steaua, Mulţescu a încercat să dreagă busuiocul şi să mute ţinta atacului în direcţia staff-ului lui Răzvan:  "Într-adevăr, sunt probleme de pregătire fizică, iar asta este treaba preparatorului, nu a antrenorului. Cred că aşa am spus tot. Dacă echipa nu rezistă până la final, e clar că au fost nişte scăpări, iar acestea sunt responsabilitatea celor din staff care s-au ocupat de pregătirea fizică”, a declarat Mulţescu la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
benaflek
benaflek  •  23 Septembrie 2014, 21:00
Postat de dtdr pe 23 Septembrie 2014, 20:48

Baiete, nu mai trebuie sa ma mai convingi, privitor la capacitatea ta de a te exprima in scris . M-am convins din prima. Ai auzit si tu de autism, desi nu stii ce-i aia si incerci sa te scoti. INVATA SA SCRII SI APOI CUVANTA !

m ai convins esti un prost periculos; de ce? pentru ca nu ti dai seama de asta

dtdr
dtdr  •  23 Septembrie 2014, 20:48
Postat de benaflek pe 23 Septembrie 2014, 18:35

chiar ma bucur ca autisti ca si tine nu ma pot intelege;

Baiete, nu mai trebuie sa ma mai convingi, privitor la capacitatea ta de a te exprima in scris . M-am convins din prima. Ai auzit si tu de autism, desi nu stii ce-i aia si incerci sa te scoti. INVATA SA SCRII SI APOI CUVANTA !

benaflek
benaflek  •  23 Septembrie 2014, 18:35
Postat de dtdr pe 23 Septembrie 2014, 18:27

Ma tu nu prea ai umblat pe la scoala sau chiar daca ai mai dat pe acolo nu s-a legat nimic de tine. La fel se pare ca esti si la fotbal. Cand mai scrii, incearca sa scrii ceva coerent sa se te faci inteles !!

chiar ma bucur ca autisti ca si tine nu ma pot intelege;

Vezi toate comentariile (15)
Comentează