FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-2

Răzvan Lucescu îl acuză pe Sebastian Colţescu: "A fost un spectacol urît! Nu pot să-l înţeleg"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:56

Răzvan Lucescu, antrenorul Petrolului, era nervos după eşecul cu CFR Cluj, 1-2, acuzîndu-l pe arbitrul Sebastian Colţescu pentru eliminările lui Geraldo şi Felipe Teixeira.

”Am plecat la acest meci fără mulţi jucători importanţi. Juan Albin a fost atacat violent în minutul 4, are o plagă pe picior şi a fost dus la spital ca să fie cusut!  Am luat un gol ghinionist, dar după pauză echipa a făcut spectacol. Era momentul nostru cel mai bun, cînd au început să apară erorile de arbitraj.

A fost un spectacol urît. N-am să înţeleg niciodată de ce trebuie să primească un jucător galben pentru că întreabă de ce altul a fost avertizat. Mi se pare gratuit şi primul cartonaş luat de Teixeira. Ar fi trebuit să arbitreze în spiritul jocului, pentru că acordase uşor multe cartonaşe, iar pentru faultul la Albin n-a acordat nimic”, a spus Răzvan Lucescu la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
pro_hamza
pro_hamza  •  01 Septembrie 2014, 21:35
Postat de azplayer pe 01 Septembrie 2014, 09:06

haha..intotdeauna e spectacol urat cand pierzi si frumos cand castigi,DAR !!! prima si cea mai mare greseala de arbitraj a fost "indirecta" pt CFR,in locul unui 11 m CLAR ! Iar daca voia sa fie carcotas,Coltescu putea da rosu direct la faza aia si la fel la golul lui Tade,luat pe sus cu totul: 11 m si inca un "rosu",..in rest nici o greseala,totul are acoperire...REGULAMENTAR! cica : "n-am zis nimic si mi-a dat galben" ..haha,chiar mai pune cineva botu' ? vrajeala ieftina..

eu cred ca esti atat de prost, ca nici tu nu crezi ce zici.....

bamse1901
bamse1901  •  01 Septembrie 2014, 11:52

s-ar putea sa ai dreptate mi s-au parut putin fortate eliminariel

bazileon
bazileon  •  01 Septembrie 2014, 09:34

Pe Razvanel il fura mereu arbitrii, chiar si cand ii sunt extrem de favorabili (vezi 2-2 -ul de anul trecut cu Dinamo). Asa ca acum, daca a pierdut, ce poate sa zica netrebnicul?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează