FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Răzvan Lucescu, în lacrimi atunci când vorbeşte despre momentul în care și-a învins tatăl în meciul Şahtior-Rapid: "O lună nu ne-am vorbit! A fost un șoc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 12:01

Chiar dacă au trecut aproape 12 ani, lui Răzvan Lucescu îi dau lacrimile atunci când vorbeşte despre momentul în care şi-a învins părintele.

O lună, tatăl şi fiul nu au vorbit despre meciul Şahtior- Rapid şi în familie, nici acum, după mulţi ani, nu se discută despre asta.

Răzvan Lucescu l-a învins atunci pe Mircea Lucescu, iar acum, juniorul a vorbit în premieră pentru Antena 1 despre acel moment unic în cariera sa de antrenor. "A fost un șoc pentru că am realizat că era pentru prima dată când eu mă bucuram pentru o înfângere a lui... Am plâns tare de tot! Așa a fost... Am lacrimi în ochi și acum pentru că sunt momente care-ți sunt adânc întipărite, care-ți rămân. Rămân datorită unor trăiri speciale. Aia o fost o trăire cu totul specială", spune Răzvan.

După ce Rapid a învins pe Şahtior, tatăl şi fiul s-au evitat o vreme. Nici acum subiectul nu este deschis de nimeni. Deşi o seară în familie nu are cum să fie fără fotbal. Pentru că împreună, Răzvan şi tatăl lui au cucerit 35 de trofee şi medalii. "Vreo lună de zile noi nu am vorbit deloc despre acest meci. A fost foarte dur! Trebuie să-i mulțumesc total și trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am un așa tată. Și o mamă, bineînțeles, dar acum ne referim la tata", a declarat Lucescu jr pentru Observator A1.

"Erau patru băieți și o fată, iar pe perioada de iarnă avea două perechi de teniși la patru băieți! Tata, ca să poată să se ducă afară, să joace fotbal, le făcea lecțiile celorlalți frați, iar ca răsplată primea tenișii și ieșea afară"
Răzvan Lucescu, dezvăluiri despre copilăria lui Mircea Lucescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
828185110651542
Serban Goata  •  08 Iunie 2017, 22:05

Ce echipa avea Rapiduletul atunci.

borat101
borat101  •  08 Iunie 2017, 21:33

Alt "SOC" mai curent, este numarul de locuri de la "Noul" stadion din Giulesti. De la 20 de mii de locuri acum la 14 mii, abea asteptam intr'o luna sa se faca alt anunt, ca de fapt va fi o sala de Indoor cu 5 mii de locuri.

ucluj2011
ucluj2011  •  05 Iunie 2017, 07:47
Postat de steaua1986forever pe 04 Iunie 2017, 16:01

Erau suparati dupa blatul ala ingrozitor? Am inteles ca e o nebunie in ultima perioada in presa aservita sa ni se aminteasca ca exista un Lucescu Jr. Adica, orice, numai sa se scrie de el. Indiferent ca e vorba de reclama la margarina explicata pentru oamenii cu putina scoala (cum sunt cei care comenteaza pe aici) sau cat de bun si carismatic e taticul care a dat gres in Rusia la echipa tarului Putin unde se stie dinainte cine trebuie sa castige, etc. ....nu conteaza ce, dar trebuie sa se scrie ceva despre aceasta familie. Eventual ceva emotionant. Cand numirea lui la carma nationalei s-a facut exclusiv pe prietenii de o ciorba prin presa, totul era ok. Pana au inceput rezultatele, si atunci ne-am dat seama cam ce putea marele mic Lucescu...

Presa este aservită doar clonei steliste... clona lui Stalin. Altfel.... după cum spuneam , blat a fost doar în căpățînile voastre *** de stelisști frustrați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează