FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Răzvan Lucescu, nemulţumit de jucătorii săi: "Am intrat pe teren prea siguri de victorie. Ne-a lipsit concentrarea"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:46

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, e de părere că jucătorii săi s-au crezut dinainte învingători şi asta i-a costat foarte mult. Petrolul a încheiat la egalitate, 0-0, cu Rapid.


"Am fost noi principalii vinovaţi pentru aceasă remiză. Mi se pare normal ca o echipă ca Rapid să vină să se pună pe două linii. Ştiam că asta vor face, din păcate, am intrat prea siguri de victorie, am avut reacţii întîrziate, am avut o atingere în plus, am jucat pe zone blocate. Am avut 6-7 mari ocazii, trebuie să marchezi cînd le ai. E numai vina noastră că nu am cîştigat azi.

Nu e un rezultat echitabil, trebuia să cîştigăm, nu se compară cele două echipe: una cu jucători fără multă experienţă, alta, a noastră, pe val, am intrat prea siguri pe victorie. Nu ne-am bătut pentru fiecare minge. Rapid a avut şi ea două mari ocazii. Jocul nu e unul care să ne mulţumească. Azi ne-a lipsit concentrarea, răutatea.

Din punctul meu de vedere, a fost fault al lui Ciolacu la golul anulat, dar nu pot eu să mă pronunţ, eram pe bancă", a spus Lucescu jr. la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 August 2014, 13:15

cu mai putine vedete, ar fi facut mai multe. cu priso, cu astafei, cu marinescu de la inceput, cu n'koy de la inceput, cu satli. nu inteleg dece au atatia pe care nu'i folosesc. era de jucat cu rezervele, ca steaua. rezervistii sunt intodeauna mai ambitiosi. priso le'a fi bagat mortu'n casa. atentie, zagrebul a invatzat de la rapid... aia au mai mare nevoie de un meci egal.

dam_la_buci
dam_la_buci  •  17 August 2014, 11:11

Gaborul nebun din Targu Mures mâncătorul de balega pe forum, Șezărikă trompeta mizeriei maghiare CeFuRa Kolozsvari Vasutas Sport Club!

tbonee
tbonee  •  17 August 2014, 09:01

mucea ai grija la concentrare sa nu ratezi toate obiectivele si sezonu asta ca intrati in faliment repede :)) grupele EL aveti un play off greu, Plzen nu mai era ce a fost, dar Zagreb inca este, iar la titlu sa fim seriosi, nu veti tine ritmul Stelei niciodata, iar daca intrati in grupe si voi si sa zicem ca si Astra, pai atunci chiar s-a terminat, titlul poate fi dat Stelei din acel moment, daca vrei sa joci cu Mutu si Teixeira din 3 in 3 zile mai ai de sperat :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează