FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Răzvan Marin, în atenția giganților din Europa » Un club și-a trimis scouterii să-l urmărească la meciul cu CFR

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 10:46

Evoluțiile foarte bune ale lui Răzvan Marin la Viitorul și la echipa națională au atras privirile echipelor importante din Europa.

După ce s-a vorbit de interesul lui Juventus pentru mijlocașul de 20 de ani (detalii AICI), presa din Italia anunță că și Napoli, echipa la care joacă Vlad Chiricheș, ar dori un transfer al jucătorului. 

Conform ziaristului italian Gianluca DiMarzio, Napoli și-a trimis reprezentanți pentru a-l urmări pe Răzvan Marin din tribune, la meciul dintre Viitorul și CFR Cluj (2-1).

Pe lângă Napoli, Marin mai este în atenția celor de la Tottenham, Genoa, iar olandezii de la PSV se gândesc deja să facă o ofertă Viitorului, anunță site-ul jurnalistului italian.

1.250.000 €este cota lui Răzvan Marin pe site-ul transfermarkt.com

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
961552927198346
Ticu Ursache  •  23 Octombrie 2016, 21:01

Daca ofertele sunt reale cred ca PSG-ul se potriveste cel mai bine deoarece acorda sansa tinerilor si chiar au rabdare. Mult succes lui Marin. Cred insa ca dupa ce ajung la cluburi mari din Europa apare blazarea si astfel majoritatea incep caderea libera.Sunt n cazuri. Concentrarea lor ar trebui sa fie spre a deveni titulari si de ce nu sa vizeze cluburi mai mari. Cu ambitii mari vor intra si ramane in top altfel vor fi un simplu foc de paie!

jalabert
jalabert  •  23 Octombrie 2016, 17:31

majoritatea covarsitoare a articolelor sunt tendentioase instiga la ura si scandal prezrntand *** comentarii are oamenilor de fotbal in speranta ca vor declansa scandaluri ca sa aiba ce sa scrie. in loc sa aveti articole pur sportive va ocupati mai mult de scandaluri. nu intamplator gigi are dedicate nenumarate articole. mai mult mie mi-ati banat nu odata comentarii decente in timp ce acuze neprobate precum blatistul hagi sunt acceptate desi sunt acuzatii grave neprobate. RUSINE GSP

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  23 Octombrie 2016, 17:22

*** gesepe baneaza selectiv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează