FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Reacția amuzantă a lui Flavius Stoican, după ce a auzit ce a făcut preferatul său care e acuzat de furt: "Aici putea lua un spray, un parfum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 11:10

Flavius Stoican declara zilele trecute că și-l dorește în atac pe camerunezul Anatole Abang, însă după apariția acuzațiilor de furt asupra jucătorului de la Astra tehnicianul de la Poli Iași pare să se fi răzgândit.

"Am văzut şi eu ce s-a scris prin presă. Aici nu avea ce să facă. Poate un spray, un parfum. Vedeţi, de asta este nevoie de timp, pentru a crea o familie.

Dacă vezi doar calităţile şi nu eşti atent şi la caracter, ai de suferit. Calităţi am văzut, dar acum după ce am auzit... Sper să nu fie adevărat, pentru că ar fi un caz rar, un caz unic probabil", a declarat Flavius Stoican.

Anatole Abang (21 de ani) e acuzat de colegii săi de la Astra că le-ar fi furat 1.100 de lei și le-ar fi fotocopiat mai multe carduri cu care ar fi încercat să cumpere bunuri de valoare din magazinele online. Cazul a fost făcut public de GSP.ro în urmă cu două zile.

Citește și: Poliția a apărut la antrenamentul Astrei! Jucătorul acuzat de furt a dat cu subsemnatul + Coechipierii nu-l mai vor: "Cum să mai jucăm cu astfel de oameni în echipă?"

Citește și:  EXCLUSIV Scandal incredibil! Un jucător din play-off ar fi furat din buzunarele coechipierilor și le-a fotocopiat cardurile, după care a încercat să cumpere ceasuri de 4000 de euro și haine de firmă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează