FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacția CS U Craiova la adresa celor care îi acuză că nu aduc olteni? Și-a luat antrenor fost campion de 4 ori cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 19:27

CS U Craiova a ratat participarea în cupele europene după ce a terminat pe locul 2 în play-out. Finanțatorul Mihai Rotaru începe din nou să investească în foști steliști, după ce a mai apelat în trecut la Erik Lincar. 

Oficialii clubului l-au ofertat pe Edward Iordănescu, antrenor care în sezonul trecut a fost la Pandurii, dar discuțiile stagnează. 

CraiOlguța a adus între timp un alt fost stelist, pe Iosif Rotariu (53 de ani), care a câștigat titlul de 4 ori cu roș-albaștrii. Va fi coordonatorul centrului de copii și juniori și poate fi luat și ca antrenor secund.

Decizia îi va aparține viitorului antrenor. Rotariu a fost secund și la Poli Timișoara, unde chiar a prins și două mandate ca interimar.

CS U  a fost acuzată în trecut de Ilie Balaci și Sorin Cârțu că nu dă credit mai mult oltenilor și că acesta e încă un motiv pentru care la meciuri are o asistență incomparabil mai mică decât fosta rivală FC U Craiova: lipsa de identitate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
deuxex
deuxex  •  01 Iunie 2016, 16:52
Postat de Mariusfee Viorel pe 31 Mai 2016, 21:03

pai asta i problema celor de la cs *** ca aduc antrenori stelisti :))) si lasati abureala cu investitiile de ce nu spuneti cum sunt adusi sponsorii la echipa? daca chiar vreti sa sustineti sportul CRAIOVEAN veniti la meciurile de BASCHET HANDBAL sau VOLEI lasati *** aia de echipa ca nu o sa faca nimic atata timp cat o sa fie condusa de clasa politica

Pentru cultura ta generala, clubul de fotbal si cele de baschet, volei, handbal, etc apartin tot de CS Universitatea Craiova! Dar sunt convins ca vorbesc cu peretii!

para.para
para.para  •  01 Iunie 2016, 00:37

"fost campion de 5 ori cu Steaua!" vs. "a câștigat titlul de 4 ori cu roș-albaștrii". Pai mai gesepistilor, ori de 5 ori, ori de 4 ori? Inca nu v-ati hotarat? Va spun eu cum sta treaba: Rotariu a luat de 4 ori titlul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  31 Mai 2016, 21:57

Wow, extraordinar, nemaipomenit, fantastic, magnific antrenor a adus csu clona! Ăsta da antrenor cu experiență și rezultate, rotărel și vasileasca au băgat serios mâna în buzunar pt a obține semnătura marelui antrenor Rotariu care era curtat de cluburi de renume din Anglia, Germania și Italia......

Vezi toate comentariile (10)
Comentează