FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Reacția celor de la Pandurii după informațiile apărute pe Tolo.ro » Au luat o decizie importantă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 19:35

Pandurii Târgu Jiu a reacționat după articolul apărut azi pe Tolo.ro cum că o televiziune locală este salvată de la faliment grație a 50.000 de euro pe care îi primește de la clubul gorjean

Astfel, gorjenii au făcut o cerere pentru a rezilia contractul și și-au pus angajații de la marketing să caute un nou mod prin care să atragă oameni la stadion. 

COMUNICAT DE PRESĂ Referitor la contractul de publicitate încheiat între Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu și SC Terra Sat Severin SRL, facem următoarele precizări:

• Contractul mai sus menționat este o concretizare a necesității atragerii a cât mai mulți spectatori pe Stadionul Municipal din Drobeta Tr. Severin, unde echipa de fotbal din Liga I este obligată să joace până la finalizarea construcției arenei sportive din Tg. Jiu.

• Oportunitatea investiției în publicitate pe piața media din localitatea unde echipa își dispută meciurile oficiale și are nevoie de suporteri a fost analizată în Consiliul de Administrație al clubului. Contractul a fost încheiat cu administratorul judiciar al Terra Sat Severin, după o sondare prealabilă a pieței media din Mehedinți, efectuată de către Daedalus Milward Brown - companie cu experiență în domeniul cercetărilor de piață - în urma căreia a reieșit că Radioteleviziunea Severin este lider incontestabil pe piața locală de media din județul Mehedinți.

• La începutul acestui an, conducerea clubului, împreună cu marketingul, au procedat la o evaluare a rezultatelor contractului încheiat cu Terra Sat Severin, ajungându-se la concluzia că, deși infuzia de informații referitoare la acțiunile echipei noastre pe care Terra Sat Severin a realizat-o atât cu ajutorul televiziunii, cât și al postului de radio și ziarului on-line, a fost agresivă și constantă, rezultatul nu s-a dovedit cel scontat, reacția publicului din Severin nefiind asemănătoare celui din Tg. Jiu, unde Pandurii Tg. Jiu este, mai întâi de toate, echipa de suflet a gorjenilor.

Din acest motiv, a fost făcută propunerea de reziliere a contractului (în contract existând o asemenea clauză), departamentul de marketing al clubului urmând să analizeze alte posibilități de atragere a spectatorilor la meciurile echipei. Din suma totală prevăzută în contract, clubul a achitat mai puțin de 10 procente. Cu considerație, Conducerea C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dandan23
dandan23  •  26 Februarie 2016, 22:57

Nu cred ca cineva e atat de prost sa creada ce spun acum Pandurii,chiar asa se prinsera ei ca nu are efect publicitatea tocmai acum cand Tolo ii prinse ca mata in sac!Mai da inseamna ca ii zgudui bine stirea de se trezira tocvmai azi sa rezilieze contractul cu primarul PSD din Severin.Tolo esti cel mai tare,osa te ajutam ca mai multe informatii din tabara PSD care sprijina Pandurii,avem multeeeeeeeeeeeeeee.

merace
merace  •  26 Februarie 2016, 21:45

cred ca si 50.000 Euro e mult, pentru o televiziune locala cu impact teoretic la nivel de cateva judete, deci probabil la o populatie de circa 1-2 milioane, dintre care doar un sfert se uita la acel post, si din acestia doar o zecime or fi si pasionati de fotbal...

mariom87
mariom87  •  26 Februarie 2016, 21:24
Postat de mariom87 pe 26 Februarie 2016, 21:15

In ziar scriati de 500.000 de euro. Acum apare 50.000. Deci?

Am gresit eu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează