FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția FRF după plecarea lui Albin de la Dinamo: "Cei de acolo s-au păcălit! Acum trebuie să se grăbească"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 18:42

Andrei Vochin, consilier al președintelul FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre Dinamo și despre plecarea uruguayanului Juan Albin, după 4 meciuri jucate la echipa alb-roșie.

" Dinamo s-a cam păcălit cu Albin. Cei de acolo și-au pus speranțele în el. Era văzut ca un jucător care să facă diferența. Nu le-a ieșit. Dinamo l-a preferat pe Albin în detrimentul lui Eric, nu că el ar fi rupt gura târgului la Viitorul.

Dinamo trebuie să se grăbească. E nevoie să se grăbească pentru a găsi un înlocuitor", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

"Nu vreau să mai vină jucători fără echipă sau care să aibă nevoie de o lună pentru a fi apți. Vreau fotbaliști care sunt la echipele lor și care au făcut pregătirea. Suntem în discuții pentru câteva transferuri, dar nu ne grăbim. Vreau un jucător care să ne ajute" Cosmin Contra, la conferința de presă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
capca1
capca1  •  22 August 2017, 10:03

Păi și FRF s-a păcălit cu Daum dar ei nu se grăbesc !

vicol_vali
vicol_vali  •  22 August 2017, 06:19

O ardem și socios dacă este nevoie. Cât costă o acțiune la FC Dinamo SA?

scufita.rosie
scufita.rosie  •  21 August 2017, 21:53

Ce fain

Vezi toate comentariile (5)
Comentează