FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacția lui Becali după pierderea titlului: "Nu avem valoare! Nu mă mai leagă nimic de fotbal, nu mai vreau să dau bani! Am ajuns la concluzia că nu înțeleg nimic din fotbal!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 22:43

Gigi Becali și-a criticat  dur echipa după remiza,  1-1 cu Pandurii, în urma căreia Steaua și-a luat adio de  la titlu.

"Dacă în situația asta, când ai nevoie de victorie, să ai șansă
la titlu, să asiguri și locul doi tu joci cum joci... Ce să mai zic?

În prima repriză n-am contat, n-am șutat la poartă până în minutul 
60. Nu avem valoare, nu pasezi nimic, nu faci o combinație. În
situația asta, pentru că sunt implicat, o să mai încerc un  singur lucru, să iau un atacant să forțăm intrarea în Liga Campionilor. Atât!

Sunt dezamăgit, nu mai vreau fotbal în situația asta. Avem 4
mijlocași, o să-l aduc pe Messi, ce să fac? Nu mai vreau să dau bani, nu mai are rost. Nu există valoare. Stanciu... decarul de Stanciu a
dat doar pase la adversar. Am ajuns după 14 ani  de fotbal să zic că nu știu ce e fotbalul. Am ajuns la concluzia că nu înțeleg nimic din fotbal!

Vor pleca 4-5 jucători. Nu mă mai leagă prea multe de fotbal.Nu
mă mai interesează. Jocul din seara   asta m-a  îndepărtat de fotbal.
Prea indolenți sunt! Dacă nu legi3-4 pase înseamnă  că nu ai valoare".

*despre  Reghecampf
"Ce să facă el?Nu avem valoare nici ca arbitraj. Nu
putem lăsa un  arbitru să omoare jucătorii. Petrescu ăsta, nu se poate!  I-a rupt piciorul lui Hamroun. Cum să nu îi dai roșu?
E posibil să mă răzgândesc, să ne calificăm în cupele europene și să fiu contrazis,  să văd că avem  valoare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  02 Mai 2016, 14:36

Păi, Dumnezeu e un ,,trădător,, nu te-a anunțat că FURI și nu trebuie, așa că TU un ,,nevinovat,, ai ajuns la mititica !!!! Acum, cu Pandurii, tot Dumnezeu e vinovatul, că niște proști își dau cu stăngu' în dreptu'!!! Numai TU ,NEPRIHĂNITULE, MINCINOS DE MESERIE, CARE LA FIECARE VORBĂ MINȚI, ÎNJURI, ETC. , tu ești nevinovat, mai mult, tu acuzi !!! Pe cine multpreainfractorule ??

hot.fifa
hot.fifa  •  02 Mai 2016, 13:19

discurs tipic pentru un om cu doua clase, care viseaza doar bani nemunciti... atat timp cat voi ziaristii o sa alergati, curgandu-va balele, pentru un interviu cu acest personaj, circul ieftin o sa fie la ordinea zilei la Steaua... omul ar trebui cenzurat! cand vad acest personaj si toate tampeniile pe care le debiteaza, imi e rusine ca sunt stelist...

1422898941351462
Dan Antoniu  •  02 Mai 2016, 13:05

gigi, nu acum ai pierdut campionatul, nu te lasa doborat. NU baga in seama galeria de bucuresti. PENTRU noi cei din provincie care suntem stelisti din totdeauna nu conteaza atat de mult sigla. VREM performanta.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează
Close