FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Reacția lui Gigi Becali, după ce Hagi i-a desființat pe el și Dică » Discuția purtată la Academie: "Asta mi-a zis"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 20:09

Gigi Becali, 59 de ani, a reacționat după atacurile lui Gică Hagi, 53 de ani, însă a refuzat să-i dea o replică acestuia și s-a limitat să dezvăluie o discuție pe care a purtat-o cu acesta în momentul în care se afla la Academia Hagi, în perioada în care muncea pentru a i se diminua condamnarea pe care o avea de ispășit.

"Când eram la puşcărie, m-am întâlnit cu el la Academie şi mi-a spus «Acum că sunt patron, am ajuns să te înţeleg. Nu poţi să îl laşi pe antrenor să facă ce vrea el. Aşa mi-a spus». Oricum, nu îi răspund niciodată lui Gică, orice ar spune", a zis Becali, la TV Digi Sport. 

"Am văzut că au început unii să facă formațiile altora. Se spune «De ce nu a jucat cu ăla? De ce l-a băgat pe altul?». Să nu îmi dea mie lecții! Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa", declarase Hagi la conferința de presă de azi. Citește întreaga reacție a lui Hagi aici:  Iritat de Becali, Hagi a atacat furibund: "Vă dați seama cât de jos am ajuns? Aici antrenorul face echipa! Nu suntem la Steaua"

De unde a pornit totul: 

Gigi Becali a vorbit după remiza FCSB-ului de la Ovidiu, cu Viitorul, 2-2. A făcut atunci referire la meciul câștigat de CFR cu echipa lui Hagi și s-a arătat deranjat de echipa folosită de "Rege":  "Viitorul a fost altă echipă cu noi. Cu CFR n-au jucat Vână, Mățan și Ghiță. Vână și Mățan sunt cei mai buni din echipă, cu ei pe teren ar fi fost altceva!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
sexilian
sexilian  •  26 Aprilie 2018, 19:00

tzadarlisme........

431516447010175
Nuta Radu  •  26 Aprilie 2018, 10:10

Domnule Hagi,se stie ca ai fost un geniu ptru fotbalul nostru si iubit in proportie 90 la suta de poporul roman si special de fani fotbalului si esti respectat ptru acest aspect de noi toti dar teas intreba cateva lucruri :-in meciul cu cfr nu ai schitat nici un fel de comentarii in timpul meciului,-cu steaua ai sarit in sus si comentat continu in timpul meciului ,sigur ca de aici a aparut si suspiciunea ca au fost manevre.Sau este rasplata ptru anul trecut cand ai castigat campionatul cu ajutorul astrei, craiovei si cfr-ului ,vezi toate se leaga multumesc .

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Aprilie 2018, 08:37
Postat de haideusicfr pe 26 Aprilie 2018, 08:36

Lasa ca a jucat Hateganu cu voi...

Hotomanu!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează