FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacţia lui Gigi Becali după ce Șumudică l-a amenințat că-l dă în judecată: "Așa mi-a zis mie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 13:37

Gigi Becali nu crede că Marius Șumudică are vreun motiv să-l dea în judecată, susținând că tot ce a spus a auzit de la un prieten. 

"Șumudică nu are de ce să se supere pe mine, nu vreau să facă asta. Eu doar i-am luat apărarea și am zis că dacă a pariat pe alte echipe, nu are nici o vină, dar dacă a făcut-o pe Astra, e vinovat.

Așa mi-a zis mie cineva, că a pariat pe schimbări. Dacă nu e adevărat, nu are de ce să fie supărat. Să mă ierte! Să mă dea în judecată dacă vrea", a zis Becali conform sportro.

"Am auzit că Șumudică ar fi pariat pe numărul de schimbări din mai multe meciuri ale Astrei. Ce mai e de spus?" a fost declarația cu care patronul Stelei l-a enervat pe Șumudică

"Gata, nu se mai poate! Prea sunt terfelit. Domnul Becali trebuie să probeze în instanță acuzațiile" a replicat Șumudică

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Martie 2016, 23:54

bine i a facut lu sumudica asta

6.6.6
6.6.6  •  06 Martie 2016, 20:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  06 Martie 2016, 19:50
Postat de 7mai1986 pe 06 Martie 2016, 19:31

Rau ai ajuns pr00stea, te citezi singur.Asta-i idolul tau,Sumudica!?Normal,daca asta-i idolul tau probabil ca il adori pe moti sau pe guta.

in nici un caz pe mache sau infractorii mm si becali...! prefer orice decat *** puscariasi cu cazier...! sunt curios daca le as scrie astora de pe site ca sunt pr0sti m ar modera? deci domnilor de la gsp sunteti pr0sti! sa vad...pe *** asta nu l ati moderat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează