FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacția oficială a lui Paul Anton » Ce spune de întoarcerea la Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 16:55

Paul Anton, mijlocașul de 25 de ani al lui Getafe, a vorbit despre situația sa contractuală. Împrumutul la echipa din Spania expiră în această vară, dar ibericii pot activa clauza prin care să-l achiziționeze definitiv. 

"Doresc să am evoluții cât mai bune în acest final de sezon la Getafe și să continui aici, iar dacă Getafe nu va activa clauza sau nicio altă echipă din afară nu își arată interesul pentru mine, atunci mă voi întoarce la Dinamo fară niciun regret.

Din contră, întotdeauna am declarat că la Dinamo m-am simțit ca acasă! O zi bună tuturor! Doar Dinamo București", a scris Paul Anton pe facebook. 

Paul Anton a fost împrumutat de Dinamo la Getafe în vara lui 2016.

2 goluri 
a marcat Anton pentru Getafe în cele 28 de meciuri acolo (1.170 minute)

1.000.000 €este cota lui Paul Anton pe site-ul de specialitate transfermarkt 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
danirovl
danirovl  •  05 Mai 2017, 23:39

La asta vad ca dinamo e varianta din coada!!!....da dute ba baiatule la divizia 2 sau 3 in spania acolo....cica daca nu are nici o oferta vine la dinamo:)))) ba antoane dinamo nu e colac de salvare pt toti refuzatii la export!!!!!!!!!

aldo_m
aldo_m  •  05 Mai 2017, 19:33

anton...e.jucator,...de..echipa..nationala

bazileon
bazileon  •  05 Mai 2017, 19:04

Nu mintea ii lipseste lui Negoita! E prea prudent, probabil nici foarte inlesnit financiar si mai e si sicanat de alde Badea & co.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează