FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Reacția staff-ului clujenilor după arbitrajul lui Hațegan + a încălcat Petrescu din nou regulamentul?

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 23:56

Supărat pe rezultatul final al derbyului cu FCSB, scor 1-1, antrenorul secund al "feroviarilor", Valeriu Bordeanu, a refuzat să comenteze, totuși, deciziile lui Ovidiu Hațegan.

"Nu vreau să comentez absolut nimic despre arbitraj, vă spun din start. Nu comentez în niciun fel deciziile brigăzii. Am avut neșansa să nu marcăm al doilea gol, la 2-0 nu cred că FCSB mai avea forța să revină".

Secundul lui Petrescu a negat vehement orice comunicare între "Bursuc" și banca tehnică, oferind o replică și la declarațiile anterioare ale lui Nicolae Dică.

Tehnicianul "roș-albaștrilor" a spus, la conferința de presă după remiza cu CFR, că "feroviarii" nu l-au surprins cu nimic.

"Serios? Credeți că Dan Petrescu ar risca rezultatul partidei sau și-ar dori o nouă suspendare? Am stabilit din timp tot ce era de stabilit. La CFR primează eficiența, nu spectacolul. Nici ei nu ne-au surprins cu nimic, știam că sunt o echipă ofensivă, dar s-au izbit de forța de grup a CFR-ului", a spus Bordeanu, la conferința de presă. 

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mickey13
mickey13  •  19 Martie 2018, 10:37

De regula, toti care precizeaza ca: "nu vreau sa comentez arbitrajul..." sunt beneficiarii unui arbitraj pro. Indiferent care ar fi numele echipei, doar asa se comenteaza. In schimb, daca ar fi avut parte de decizii potrivnice, arbitrul ar fi fost facut pilaf! Sunt curios ce ar mai fi declarat cefuristii daca toate deciziile luate de *** ar fi fost exact invers. In alt ordine de idei, cand vine vorba de comunicare Petrescu-banca de rezerve, asta a fost pe fata! Era un "sPION" fix in spatele bancii de rezerva care avea casti albe si "dicta" ce i se transmitea prin telefon. Eu nu inteleg, in sec XXI, da-i frate secundului o casca fara fir, si-o-ndeasa in ureche si primeste toate indicatiile prin casca aia! Sau schimbati dracului regulamentul, si lasati antrenorul sa comunice cu echipa! Ca asa sunteti penibili...... Iar cu geamurile fumurii... aia a fost monumentala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează