FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-0

Steliştii îi ironizează pe giurgiuveni: "După meciul cu Mioveni nu i-am auzit cîteva zile. Ei se bat pentru locul 4"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 14:05

Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, declară că unul dintre motivele pentru care formaţia giurgiuveană a reuşit să plece cu un punct din Ghencea a fost şi declaraţia lui Helmuth Duckadam de dinaintea meciului direct."Îi mulţumesc domnului Duckadam că a dat acea declaraţie pe care le-am arătat-o băieţilor înainte de meci. Aşa am putut să-i motivăm suplimentar", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Replica fostului portar al Stelei n-a întîrziat: "După meciul cu Mioveni nu i-am auzit pe cei de la Astra cîteva zile. Să-şi vadă de treaba lor. Să se uite la cîte puncte sînt în spatele nostru. Le-a venit graiul celor de la Astra. N-am banii domnului Niculae să spun că a fost un arbitraj şmecheresc. În România există o singură echipă care a avut un parcurs extraordinar în ultimii doi ani, în rest există doar echipe bune. Astra se va lupta pentru locul 4. CFR şi Dinamo sînt peste giurgiuveni".

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al Stelei declarase înaintea partidei directe cu formaţia antrenată de Isăilă că roş-albaştrii se vor impune fără probleme.

"Cu Astra, cred că ne vom impune autoritar, avem de luat o dublă revanşă şi chiar nu am nici un fel de emoţii la acest joc. Ne-au luat două trofee la penalty-uri, Cupa şi Supercupa, şi ne vom răzbuna în campionat", a fost declaraţia dată de Duckadam la Digisport înaintea partidei cu Astra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
andytheblue
andytheblue  •  18 Octombrie 2014, 00:27

titlul 26 e al Stelei ! Forza Steaua !

puppet
puppet  •  30 Septembrie 2014, 15:34

Globallshare Social Network s://www.globallshare.com/ro/3014728.html NOUL FACEBOOK SE NUMESTE GLOBALLSHARE LA INSCRIRERE PRIMESTI BANI - 30$ Au mai ramas 23 zile de promotie a celei mai mari comunitati de socializare Dupa autentificare primesti gratuit in fiecare zi actiuni in valoare de 30$ In cele 23 zile ramase primesti 23x30 = 690 $ Astfel toti cei care ne-am inscris in retea - devenim proprietari - primim dividente lunare - sau vindem actiunile si obtinem banii Alegerea este a ta. Fiți proprietarul site-ului de socializare cel mai întins din lume. Dobândiți acțiuni gratuite. Nu ratați cea mai mare șansă din viața dvs! Înregistrați-vă gratuit acum! s://www.globallshare.com/ro/3014

gigispaima
gigispaima  •  29 Septembrie 2014, 21:51
Postat de fangigi pe 29 Septembrie 2014, 18:33

Stai ca-i prind si-i tavalesc aia joi la kiev si sa te tii ce de behaieli atunci!-)))

Asta este, se mai amana o teiere de vene! Aveti timp, nu-mi fac griji. Prostia a scapat de sub zavoare, oricat v-ati ascunde tot o sa va doboare, si n-o sa simtiti nimic, norocul vostru ca nu doare!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează