FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția stelistului despre care a spus că e ca Mbappe și Cruyff: "Mă bucur" » Ce spune după meciul cu CSU Craiova și cel cu Plzen

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 14:01

După ce a adus victoria celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari, 2-1, în prima etapă din Liga 1, Dennis Man a fost comparat de Gigi Becali cu Johan Cruyff și Kylian Mbappe.

Jucătorul a reacționat și a spus că se bucură după laudele patronului stelist.

"Mă bucur că domnul Becali a vorbit frumos despre mine. Totuși trebuie să rămân cu picioarele pe pământ totuși și să dovedesc că merit să joc la Steaua.

A fost greu anul trecut pentru mine, mai ales că am jucat puțin. Totuși, acum am început să joc ceva mai mult și asta mă face să mă simt bine. Sper să mă ridic la nivelul celorlalți colegi. Fiecare jucător se așteaptă să intre pe teren, a fost decizia antrenorului. Când acesta îmi dă șansa, intru și dau totul", a spus Man la conferința de presă, potrivit TV Digi Sport.

Atacantul de 18 ani a vorbit și despre duelul cu CSU Craiova, care va avea loc duminică.

"Cu CS U Craiova va fi un meci greu. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate maximă. Nu ne-a afectat criticile după meciul cu Plzen. Este normal ca domnul Becali să ne critice. Noi trebuie să arătăm pe teren că suntem buni și demni să jucăm la Steaua", a adăugat Man.

"Meciul retur cu Plzen va fi unul disputat, dar ne vom califica. O să o scoatem la capăt. Nu ne-au surprins cu absolut nimic. Jocul a fost echilibrat și puteam chiar să marcăm pe final. Acum ne așteptă un meci greu și sper să fie bine" Dennis Man

  • FCSB - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1927495187496415
 •  29 Iulie 2017, 19:03

Nu pot sa cred. Asta nu stie unde joca ! Pfff!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  29 Iulie 2017, 18:44

Nu te lua după ,,vrăjelile,, unui pușcăriaș, ieri ai fost PROST(așa cum a și zis) azi ești J.Cruyff sau Mbappe, dar nu spune ce vei fi mâine, poate , un RATAT, de ce nu???? Lui nu-i pasă !!!

balauru48
balauru48  •  29 Iulie 2017, 15:47

N-a vorbit frumos despre tine. A spus numai aberatii despre tine. A spus ca ai aceeasi valoare cu Mbappe :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează