FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacția surprinzătoare a lui MM la miezul nopții: "Cu asta ne mai consolăm și noi"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 09:11

Remiza lui Chelsea cu Tottenham, scor 2-2, a dus titlul din Premier League la Leicester, marea surpriză din campionatele tari ale Europei.

Golul decisiv a fost înscris în ultimele minute, de Eden Hazard. Acest lucru a fost comentat de Mihai Stoica pe Facebook.

Supărarea directorului sportiv al Stelei după ratarea titlului a echipei sale pare să mai fi trecut: " Leicester, campioană! Ăsta da Hazard. Ne mai consolăm și noi". 

"Cea mai mare surpriză din istoria fotbalului, cam cum ar fi să câștige Frosinone în Italia", a continuat MM, care a fost contrazis de un alt urmăritor: "Și Grecia în 2004!". Oficialul stelist a replicat: "Aici e vorba de 38 de etape, grecii au jucat 6 meciuri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dehasdeu
dehasdeu  •  03 Mai 2016, 13:58

Inca o data ne demonstrati ca elucubratiile acestui infractor merita redate intr-un ziar de sport. Spuneati odata ca va pasa de fotbal, poate prea mult, insa nu ati renuntat in a promova astfel de oameni care ar trebui exclusi pe viata din fotbal. Rusine GSP! Mi se pare ca va intreceti in penibilitate cu "rivalii" de la Prosport...

60old
60old  •  03 Mai 2016, 12:47
Postat de polistul68 pe 03 Mai 2016, 11:18

Amice, inclusiv Mimi si Jiji si-au dat seama ca nu arbitrajele v-au facut sa perideti campionatul.....ce naiba tot dati vina pe altii ? da, ati fost dezavantajati mai mult...de ce nu vedeti lucrurile reale ? transferurui proaste, conditia fizica slaba, lipsa unei baze de antrenament, echipa facuta pe interese....sau e prea mult sa va recunosteti greselile ?

Corect! Am fost si furati dar nu suntem singura echipa patita. Steaua a pierdut pe mana ei. Ca au existat tensiuni, cu sigla, cu fanii, cu baza de pregatire, cu FRF, cu Irdanescu, s.a.m.d., au fost dar in ultimul meci direct, Steaua trebuia sa castige. Nu a facut-o, nu are scuze.

zagna
zagna  •  03 Mai 2016, 11:41

Cu limba (romana) le are MM, mai putin se pricepe la fotbal !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează