FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacție acidă a lui Cornel Dinu după hențul lui Golubovici din meciul cu Dinamo: "A fost un gest premeditat, care ține de altă latură a fotbalului"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 23:33

Cornel Dinu, fostul mare fundaș al echipei din "Ștefan Cel Mare", a comentat hențul inexplicabil făcut de Bojan Golubovici în meciul Gaz Metan - Dinamo de sâmbătă, încheiat 0-3. 

"Greu de explicat că a fost o întâmplare. După mine n-a fost în niciun caz o întâmplare, ci un gest premeditat, care ţine de o cu totul altă latură a fotbalului! Cea a unor rămăşaguri. Nu ai cum să te duci cu mâna în halul ăla!

Băieţii aceştia, atât de descurcăreţi în această privinţă, a rămăşagurilor, sârbii, croaţii, albanezii sunt foarte talentaţi la astfel de programări şi reuşite", a declarat "Procurorul", la TV Telekom Sport. 

"Cine e om noaptea să fie și ziua"

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a vorbit și despre indisciplina din lotul lui Dinamo, fâcând referire la noua escapadă a lui Steliano Filip, care a petrecut într-un club din Timișoara alături de Claudiu Belu și Carlo Casap. 

"Nu mă pot lua de tricourile pe care le poartă. Aici nu pot să spun decât vorbele profesorului Angelo Niculescu, care avea avea o vorbă excelentă: "Cine e om noaptea să fie și ziua". Nu m-a deranjat că a consumat alcool, ceea ce oricum e nepermis. Dar pe teren trebuie să arăți altceva, nu să fii penibil. 

Fundașii lui Dinamo au fost penibili în meciul cu Viitorul. De Romera nu mai zic nimic, Filip dădea pe lângă ele, iar fundașul de mare perspectivă Nedelcearu a fost complet depășit", a declarat Cornel Dinu, potrivit sursei citate. 


*Imagini cu Steliano Filip de la ultima escapadă / *FOTO: Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  07 Noiembrie 2017, 17:16

Pai nu-l avem pe inegalabilul MM,responsabil cu reactiile acide?Ce se tot baga in seama si mos Cornelus?!

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  07 Noiembrie 2017, 15:13
Postat de demolarii pe 07 Noiembrie 2017, 09:14

Sper că Golubovici să aibă numărul de telefon a lui Bărbulescu , sau un avocat care sa cunoască speță Bărbulescu vs Negoiță și să obțină același rezultat( suma) de la C Dinu......roata timpului toarce și se întoarce....

Daca nici ala nu a fost un hent intentionat si atunci trebuie sa inchidem toata liga 1 intr-un stadion si ***. Nici dinamica sariturilor nu explica de ce el era cu bratul intins in aer. Sa fim serios, a fost un blat ordinar facut de 2-3 jucatori carora nu le se va imputa nimic legal pentru ca nu exista dovezi. Va exista doar rezilierea contractului. Trist este ca alte echipe din liga 1 il va aborda pe jucator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

909021825827945
Florin Wlaso  •  07 Noiembrie 2017, 09:20
Postat de demolarii pe 07 Noiembrie 2017, 09:14

Sper că Golubovici să aibă numărul de telefon a lui Bărbulescu , sau un avocat care sa cunoască speță Bărbulescu vs Negoiță și să obțină același rezultat( suma) de la C Dinu......roata timpului toarce și se întoarce....

Poate Barboianu ... care Barbulescu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează