FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Reacția unui jucător de la Viitorul, dorit de FCSB: "Un transfer la Steaua ar fi un regres" + Alte ironii la adresa roș-albaștrilor

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 19:16

Căpitanul Viitorului, Romario Benzar, a dat o declarație inedită după ce a luat titlul, spunând că un eventual transfer la FCSB ar fi un pas înapoi în cariera sa.

"Eu îmi doresc să fac pasul la o echipă din străinătate, dar vom vedea. Nu mă gândesc la un transfer la Steaua, pentru că nu vreau să mă duc în jos în carieră, ci în sus. Noi suntem campioana României. Dacă m-aș duce la o echipă de pe locul 2 sau 3 ar fi un regres în cariera mea", a declarat Benzar la TV Dolce Sport.

Fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani e unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îl dorește la FCSB.

Întrebat ce părere are despre faptul că FCSB va merge la TAS, Benzar a răspuns ironic: "Eu le-am spus când vor să meargă să mă sune. Iau cupa, medaliile și tricourile și mergem împreună la TAS. În fața lor e altă echipă și trebuie să aibă mai mult respect față de noi".

"Am venit când echipa era în liga a treia. Nu mă gândeam că se va ajunge atât de departe, am promovat în prima ligă și pașii au venit pe parcurs, dar nu mă gândeam niciodată că voi ieși campion"
Romario Benzar

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Mai 2017, 17:23
Postat de indolentu pe 14 Mai 2017, 22:18

paprika ustura rau ardeiu?

fa pasi,ustura prostia ta

indolentu
indolentu  •  14 Mai 2017, 22:18
Postat de andyandrei2015 pe 14 Mai 2017, 21:59

pt rautatile astea vei plati,si aici ma refer ca exista Dumnezeu,o sa joci la echipe mici pe afara,daca o sa joci,in maxim 2 ani nu mai prinzi nationala, mai vb,am urmarit si jocul tau atent in play ff,ai un regres,esti frustrat rau,ai deprinderi copiate de la fratii tai dinamovisti

paprika ustura rau ardeiu?

spinoza
spinoza  •  14 Mai 2017, 22:06

FCSB=Steaua a adus multe puncte pentru coeficientii UEFA! Sa vedem cate aduce Viitorul? in rest... Dinamo se va mai pregati mult timp pentru Liga Campionilor!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează