FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacție de zile mari a lui Dan Petrescu, după ce a fost întrebat de eventualul transfer al lui Omrani

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 23:55

Jurnaliștii francezi de la France Football au lansat ipoteza unui transfer al atacantului Billel Omrani de la CFR Cluj la FCSB, însă Dan Petrescu a răspuns ironic când a fost întrebat despre această posibilitate.

Omrani a fost titluar în partida câștigată de CFR Cluj în fața lui Dinamo în Gruia, scor 1-0, dar Dan Petrescu nu a fost mulțumit de evoluția sa, după cum a lăsat să se înțeleagă la declarațiile de după meci.  

"Omrani, la cum a jucat azi, ce să facă FCSB cu el? Deja cei de acolo au luat pe toată lumea. Ce să facă cu ei? Să ne mai lase și nouă", a spus Dan Petrescu la TV Dolce Sport.

Confrom France Football, FCSB este interesată să-l transfere pe atacantul  Billel Omrani (24 de ani), de la CFR Cluj. Roș-albaștrii ar avea însă concurență serioasă pentru semnătura fotbalistului, care mai este curtat și de Troyes, grupare din prima ligă franceză (detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
kingdon
kingdon  •  11 August 2017, 13:54

A revenit si gugstucul asta ingamfat, phoaaaa.... mai bine statea afara ca oricum nu a rupt gura targului. Cand era "cumnat" cu Radu Niculescu tot asa ingamfat si arogant era bursucul. Prietenii stiu de ce. lol

utraian
utraian  •  11 August 2017, 09:34
Postat de suzana2a pe 11 August 2017, 08:42

Mafia fotbalului romanesc formata din tripleta Gigi Becali-Deaconu-Burleanu a reusit sa scoata pe Dinamo din cursa pentru titlu inca de pe acum!! Mafiotii din fotbal ca si cei din viata de zi cu zi construiesc cu sarg o realitate mincinoasa si absolut ingrozitoare!! fcsbisti jos de pe podium hotilor!! voi nu trebuia sa existati!

Tu ai declarat razboi total logicii si oricarei urme de bun simt? Nu vezi ca nimeni nu v-a bagat in seama in lupta pentru titlu, toti specialistii se asteptau la prestatii mediocre si au avut dreptate...Cat despre "tripleta" aia ce-ar mai fi de spus? Adica Becali va sufla voua punctele si le dadea principalei contracandidate la titlu, CFR. Ti se pare logic? Fa-mi un serviciu , abtine-te de la comentarii in zilele in care faci electrosocuri!

red77
red77  •  11 August 2017, 08:50

În traducere Dănuț a vrut sa zică arbitrii noștri sunt cei mai tari

Vezi toate comentariile (18)
Comentează