FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție dură a lui Adrian Porumboiu + ce jucători îi propune Stelei: "I-ar veni ca o mănușă. Hamroun ar trebui să-l lege la șireturi"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 11:30

Lucian Sânmărtean este liber de contract și își caută echipă. Adrian Porumboiu crede că ar fi o variantă excelentă pentru Steaua, care este în căutarea unui lider în teren după plecările lui Varela și Chipciu. 

"Nu ştiu de ce nu l-au mai curtat pe Sânmărtean. El nu trebuie să-şi caute echipă, el trebuie să fie căutat de echipe. Nu poţi să-l compari pe Hamroun în viaţa vieţilor lui cu Sânmărtean, dar mă rog, asta e politica clubului.

Hamroun trebuia să-i lege şireturi la ghete lui Sânmărtean, e doar o părere a mea, el le venea ca o mănuşă. Când ne-am calificat noi după Sparta, Sânmărtean i-a făcut în ambele meciuri praf.

El a câştigat, singur i-a bătut, el a fost vârful echipei. Toţi cei care zic de Sânmărtean că e bătrân sunt nişte proşti! Toţi lovesc mingea bine la televizor şi la desene animate", a zis Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
titiduru22
titiduru22  •  25 Iulie 2016, 19:40
Postat de dinamo_fan pe 25 Iulie 2016, 12:11

il asteptam la Dinamo cu bratele deschise, o echipa unde avem destui jucatori tineri care sa fuga in jurul lui si care ar avea multe de invatat de la el. ar fi atat coordonatorulc at si mentorul perfect.

Da asta si cu Zicu, tot ce lipseste la Dinamo pentru castigarea unui nou titlu !!! Ma lashi...

caminero
caminero  •  25 Iulie 2016, 16:08

Da, le-ar veni ca o manusa ... pusa peste *** piciorului ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  25 Iulie 2016, 14:31

Desigur ca Sanmartean ar putea sa ajute, pentru un an, f. mult Steaua in toate competitiile, chiar si daca ar juca DOAR O REPRIZA. Becali, Reghe, MM vor gresi daca nu-l transfera pana ce nu va pune Astra sau Dinamo mana pe el. La Steaua este absolut necesar un jucator de talia lui Sanmartean ( Budescu, Cernat, Eric, Nistor ) Nicusor Stancu are fluctuatii mari de joc bun si eficace de la meci la meci, sau de la repriza la repriza.....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează