FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Reacție dură după ce a fost demis! "Nu accept așa ceva! De asta m-au dat afară"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 09:30

ASA Târgu Mureș l-a demis pe Ilie Stan de la cârma echipei chiar după prima victorie în campionat, care a venit sâmbătă împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Tehnicianul a explicat motivul acestei plecări. Surse GSP susțin că Ilie Stan a refuzat ordinele lui Tiberiu Petriș, unul dintre sponsorii echipei, care îl dorea pe fiul său în primul "11". 

"Am renunţat pentru simţeam nu mai pot -mi fac treaba cum trebuie. Fotbalul nu se joacă 11 la 10, ci 11 la 11! Nu accept folosesc un jucător care nu îşi câştigă pe merit locul de titular!

Nu contează părintele lui  bani la echipă. Vorbim de un grup şi nu e corect faţă de cei care merită.

Mi-a fost foarte greu -i capacitez la nivelul la care trebuia. Echipa arată mai bine din toate punctele de vedere şi sper cel care vine obţină rezultatele aşteptate.

Asta se întâmplă când ţi se spune bagi un jucător, chiar dacă este de viitor, dar care nu dovedeşte merită joace titular. E greu scăpăm de metoda asta din fotbalul românesc, mai ales când eşti o echipă fără bani.

În România vreau continui, nu în altă parte, dar fiu lăsat -mi fac treaba cum ştiu eu, pentru ştiu pot realiza ceva", a zis Ilie Stan la Sport Total FM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  21 Martie 2017, 11:59

CORECT ILIE STAN,TOTI SUPORTERII DIN MURES SUNT ALATURI DE TINE.CITESTE PAGINA ECHIPEI SA VEZI COMENTURI ANTI PETRIS.PETRIS senior SA LAUDAT CA EL PLATESTE ,EL DECIDE ATUNCI TREBUIA SA PUNA LA DISPOZITIA ECHIPEI UN TEREN PRACTICABIL.DIN 15 JUCATORI AI SCOS REZULTATE BUNE RESTUL DIN LOT UMPLUTURI CA FIUL SAU DE ZERO BARAT.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează