FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Reacție dură la finalul meciului de la Severin » Oficialul unuia dintre cluburi, desființat: "E grațios și inspirat ca o balerină supraponderală încălțată în bocanci"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 23:55

Anamaria Prodan a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Marcel Popescu, oficialul formației CS U Craiova, la finalul meciului pe care oltenii l-au pierdut în fața Stelei, scor 1-2.

Soția antrenorului stelist a dezvăluit într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare că Marcel Popescu și-ar fi "provocat" adversarii atât înainte, cât și după meciul de la Severin.

"Lunaticului resentimentar, autointitulat mai nou manager general, după ce a renunțat la o prodigioasă carieră de vânzător de tablouri false, îi doresc sănătate și putere să înțeleagă că fotbalul, deși nu pare, e chiar mai greu decât ultima carte pe care a citit-o, abecedarul.

Acest domn, la fel de grațios și inspirat precum o balerină supraponderală încălțată în bocanci, a încercat s-o facă pe provocatorul. Atât înainte de meci, cât și pe parcursul și la finalul lui. Cu părere de rau, îi transmit că n-a reușit să ne impresioneze!

I-am anticipat comportamentul și observat la timp urma lungă și cleioasă de măscărici, astfel că, nefiind de fel razbunătoare, îl rog să se reorienteze rapid și să lase fotbalul în detrimentul vechilor sale pasiuni. Pentru că, trebuie să recunosc, pentru comerțul cu hălci învelite în ziare, ușor de vândut la ușa abatorului, acest distins domn ar fi o pierdere uriașă. Pentru fotbal în schimb, nu...", a scris Anamaria Prodan pe facebook.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
kingdon
kingdon  •  19 Februarie 2017, 13:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aran
aran  •  19 Februarie 2017, 08:58

GSP a subliniat cele declarate "sa lase fotbalul in detrimentul vechilor sale pasiuni" , unde expresia "in detrimentul" e folosita total invers, aceasta insemnand "in dauna, in paguba a ceva" or declarantul a vrut sa spuna "pentru, in folosul vechilor pasiuni".Bravo celui care a facut sublinierea in articol, elegant si bun cunoscator al graiului mioritic...

nebraska
nebraska  •  19 Februarie 2017, 08:56
Postat de adyy25 pe 19 Februarie 2017, 08:41

Vedeti, numai mesaje cenzurate. Asta arata inca o data cam ce caractere gasim (si) pe aici.

A fost valahu pe aici cu sleahta lui de postaci grobieni.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează