FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSU CRAIOVA 2-1

Reacție extrem de nervoasă a lui Gigi Mulțescu după Pandurii - CSU Craiova: "A fost sinucidere în direct! E noaptea minții"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 23:07

CSU Craiova a pierdut pe final meciul cu Pandurii, 1-2, după ce Ioan Hora a marcat în minutul 90+3.

După meci, antrenorul celor de la CSU, Gigi Mulțescu, a fost extrem de nervos și a criticat prestația jucătorilor săi.

"A fost o sinucidere în direct! Este noaptea minții! Sunt stupefiat după acest meci. Noi am antrenat și am pregătit altceva. Jucătorii și-au pierdut capul.

Poate au fost emoțiile primei etape. Ne-am dat goluri singuri. Am avut ratări incredibile. Chiar dacă după înlocuiri jocul nostru s-a schimbat, a fost degeaba. Nu știu ce să vă mai spun", a spus Mulțescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
stefan..
stefan..  •  23 Iulie 2016, 15:49

Joc greoi al Stiintei, dar rezultatul este nedrept. Asta e fotbalul! Problema este ca au inceput "carcotelile" bastinase avandu-l drept tinta pe primul antrenor adevarat, Multescu, pe care Universitatea Craiova il are dupa perioada Mititelu. Asteptam meciurile viitoare si ne vom lamuri.

274175129612504
Alexandru Mihalache  •  23 Iulie 2016, 10:44

Când ești jos, singura direcție în care poți să mergi e în sus! Trebuie sa trecem peste acest esec, trebuie sa ne mentinem entuziasmul, sa ne dorim succesul si nu perfectiunea. Visam si dorim ca intr-o buna zi visul de a deveni campioni va deveni realitate. Nu trebuie sa ne plangem mereu de lotul actual de jucatori, pentru ca acesta este bun. Trebuie sa tinem cont de calitatile fiecarui jucator, sa-l punem sa joace acolo unde poate sa dea randamentul maxim. Trebuie acordata atentie marita tinerilor. Avem exemple de la echipa de aur a Craiovei. Tilihoi si Stefanescu au fost adusi pentru a juca fundas lateral si mijlocas si au devenit in final un foarte bun cuplu de fundasi centrali. Geolgau si Balaci au debutat timpuriu si au avut rezultate deosebite la club si la nationala. Aducerea la echipa a brazilianului Gustavo reprezinta un plus, iar prin folosirea lui timp de 20-30 min la Severin, altul ar fi fost rezultatul. Surugiu este un fotbalist bun, care poate fi titularizat fara probleme pentru ca are valoare. Screciu este un jucator tanar, ambitios care poate fi si el titularizat. Prin introducerea celor trei jucatori amintiti, atacantii vor iesi in evidenta pentru ca vor fi “jucati”. Altfel vom spune ca Ivan nu e bun, desi el este foarte bun. Un jucator interesant este Mazarache, cu viteza de deplasare si detenta foarte bune, dar care nu are “golul”. Merita incercat fundas central, daca Rambe confirma. Pentru postul de fundas dreapta merita folosit Mateiu. Am incredere in ech

1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Iulie 2016, 10:31

era sa citesc "noaptea nuntii" cum ? asa vazusi tu ,pai lasa ca ai sa mai vezi "neicusorule"

Vezi toate comentariile (17)
Comentează