FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacţie incredibilă a jucătorilor Stelei: ”Nu mai intrăm pe teren în Ghencea, bagă-ne în deplasare” :O

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 11:41

Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al Stelei şi actualul director al Academiei din Ghencea, a vorbit despre conflictul dintre suporteri şi echipă.

"La Steaua s-au întîmplat multe lucruri. Eu îmi amintesc că o echipă a Stelei a fost în genunchi în faţa suporterilor. Din partea jucătorilor au fost multe lucruri. În momentul în care eram eu la prima echipă, doi jucători au venit în vestiar şi mi-au zis:

«Te rog frumos, Massimo, bagă-mă în echipă în deplasare, nu mă băga acasă. Eu nu pot să nu răspund suporterilor cînd sîntem înjuraţi». S-a întîmplat de multe ori. Cum poţi să gestionezi?", a spus Massimo Pedrazzini la televiziunea sportro.

Declaraţia lui Pedrazzini vine în contextul în care, la ultimul meci din campionat, 4-1 cu Viitorul, Cristi Tănase a avut o altercaţie cu fanii Stelei, scuipînd în direcţia lor în drumul spre vestiare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
simohayha
simohayha  •  27 Martie 2015, 08:17
Postat de tzusti_reloaded pe 26 Martie 2015, 15:13

CE AVEM NOI AICI? MERGETI CU GRIJA CA SA NU VA IMPIEDICATI DE..MUSTE...FITI ANTENE ACI...DUPA MODUL DE ADRESARE AL JUCATORILOR PUTEM DEDUCE SI RASPUNSUL LOGIC AL MARIONETEI PE NUME PEDRAZZINI...MASSIMO TE RUGAM FRUMOS...OAU..CAT RESPECT...SI RASPUNSUL LOGIC E....NU STIU NU E TREABA MEA..VORBITI CU...-DOMNUL- BECALI CA EL E ANTRENOR PRINCIPAL.....O FI ASA ..SAU NU?

Bre, pe vremea cand erai la scoala nu ti-a vorbit nimeni despre semnele de punctuatie? Ce transmiti matale cu majuscule e greu de urmarit si de luat in seama daca nu te conformezi cat de cat acestor canoane ale limbii romane.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Martie 2015, 18:49
Postat de admiral_moshu pe 26 Martie 2015, 16:15

Are dreptate moshu, esti re/tard/dat !

DACA ZACI TU SHOLDOVA..TE CRED ..PAROL...AI GRIJA MARE CU AVIOANELE HITLERISTE CA I BELEA MARE...SUNT ATAT DE FERICITI HILTLERISTII IN ULTIMUL TIMP INCAT FAC PE ..KAMIKAZE

mariuss72
mariuss72  •  26 Martie 2015, 18:36

Astia trec de la stat in genunchi la flegme catre public...penibil!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează