FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacție incredibilă a oficialilor olteni vizavi de interesul Barcelonei pentru Ivan: "E o jignire. Jucătorul nu vrea să meargă acolo"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 21:41

Spiritele s-au încins vizibil în fotbalul românesc. Totul a pornit după ce în cursul zilei de astăzi presa spaniolă a anunțat că Barcelona dorește să-l transfere pe Andrei Ivan de la CSU Craiova.

Pavel Badea, președintele oltenilor, e nemulțumit de posibilitatea acestui transfer pentru că atacantul în vîrstă de 19 ani ar urma să evolueze în liga a treia pentru echipa secundă a Barcelonei.

"Ar fi un pas înapoi, ca percepție la nivel european a fotbalului românesc. Acum 15 ani transferam direct la prima echipă, iar acum... Mi se pare o jignire să fie luat pentru divizia C. Nu cred că se va realiza acest transfer.

Poate că jucatorul nu este la nivelul Barcelonei acum, dar în următorii ani va fi un jucător extrem de căutat și de bine cotat la nivel european. Nici el și nici clubul nu vor să mearga la o echipă de liga a treia, în condițiile în care poate merge la Campionatul European. Îi doresc să aibă un pic de răbdare, să reflecteze bine", a spus Pavel Badea la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
alexzece
alexzece  •  06 Ianuarie 2016, 12:17
Postat de ge0x pe 06 Ianuarie 2016, 00:30

La barcelona b mergi la 15, 16, 17 ani...nu la 20. La 20 de ani mai bine joci in liga 1, esti serios, tragi tare si cu putina sansa ajungi fotbalist. Daca ivan face 4 milioane atunci rotariu face 8 :)))))

Rotariu e un pacalici de fotbalist.Pai la cum batea vantul in bucuresti zilele trecute,ma mir ca nu l-am vazut agatat printr-un copac undeva...

ciocan.mare
ciocan.mare  •  06 Ianuarie 2016, 10:01

Vad ca toata lumea face referire la fratii costea si multi alti ratati vizavi de acest posibil transfer si uita un singur lucru, seriozitatea omului Andrei Ivan. Cat despre faptul ca P.Badea a declarat ca ar fi un pas inapoi, chiar asa e pentru ca nu e chiar un transfer pentru prima echipa, sigur va juca undeva prin segunda sau va fi imprumutat undeva prin europa(vezi cazul Manea cu al sau transfer la Chelsea)

iris.aura
iris.aura  •  06 Ianuarie 2016, 09:03

Foarte bine , sa nu mearga , o sa ajunga ca fratii Costea , unu in Irak altu la Fortuna Bet.....

Vezi toate comentariile (48)
Comentează