FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție neașteptată! Becali a izbucnit după ce a aflat de Negoiță: "Dacă eram în locul lui, în minutul 5 coboram pe bancă și făceam asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 21:05

Gigi Becali îl apără pe Ionuț Negoiță după ce acesta a negociat cu Victor Pițurcă și Claudiu Niculescu, deși nu se anunțase despărțirea de Vasile Miriuță.

Patronul FCSB explică de ce omologul de la Dinamo a luat această decizie. 

"Dacă eram patron la Dinamo, mă duceam în timpul meciului, luam foaia de schimbare de la staff și făceam schimbarea în minutul 5. Nemec cu Bokila. Asta făceam, dacă îl vedeam pe Bokila titular în fața lui Nemec.

Mă doare că dați vina pe un patron, pe Negoiță zic, pentru că e foarte discret. Dați vina pe el că a contactat 2 antrenori, dar e disperat omul!

Eu dacă eram în locul lui Negoiță eu ofertam 5 antrenori într-o zi. În situația în care e, fiind disperat, trebuie înțeles că a negociat cu doi antrenori. Miriuță e un om bun, dar a distrus Dinamo. Negoiță a băgat 4 milioane de euro și cu ce s-a ales? Play-out?", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
balauru48
balauru48  •  22 Noiembrie 2017, 22:48
Postat de mannecken pe 22 Noiembrie 2017, 22:19

@PentruTotiForumistii. Scuze,mesajul precedent era pentru alt articol :) O gresala de manipulare.

Postaceala? :))

martinpen
martinpen  •  22 Noiembrie 2017, 22:35
Postat de rakanishu pe 22 Noiembrie 2017, 21:16

Bai jiji mai aberezi mult ? Negoita ti-a dat lectii in ceea ce priveste bunul simt si discretia ( bine, cu exceptia episodului ala cu stiu locul, suma, etc ). Ce dracu te priveste pe tine ce fac aia la dinamo ? Vezi-ti de ograda ta si de declaratiile care le dai, ca iar te duci la studii superioare ( nu ca ar fi un lucru rau ).

Asa trebuie oricine sa gandeasca. Bravo.

mannecken
mannecken  •  22 Noiembrie 2017, 22:19

@PentruTotiForumistii. Scuze,mesajul precedent era pentru alt articol :) O gresala de manipulare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close