FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Reacție nervoasă a lui Gică Hagi: "Nu trebuie să se întâmple asta. Nu e corect!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 09:17

Gică Hagi, antrenorul Viitorului, a vorbit despre play-off și s-a declarat nemulțumit de faptul că punctele se vor înjumătăți, pentru că echipa sa va pierde din avantaj.

"Nu e bine cu acest sistem. Sunt puncte câștigate, muncite pe teren. Nu e bine să le înjumătățești. În play-off trebuie să intri cu punctele câștigate. Am muncit să avem un număr de puncte, iar cel din spate trebuie să muncească și el.

Sub nicio formă nu trebuia să se întâmple asta. Play-off-ul este bun, dar să nu se înjumățească punctele. Nu e corect", a spus Hagi în conferința de presă. 

Viitorul este pe primul loc, cu 51 de puncte, cu 5 mai multe decât Steaua, locul 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
stefan.cu.litera.mica
stefan.cu.litera.mica  •  04 Martie 2017, 21:36

Pe astia ii loveste cand sunt pe primul loc, in rest nu au nimic impotriva. Anul trecut Sumudica, anul asta Hagi.

antalmihai
antalmihai  •  04 Martie 2017, 15:58
Postat de Dragos Bargaoanu pe 04 Martie 2017, 14:31

Majestate!Ce ar fi să iei o pauză şi să nu te mai isterizezi matale ca Floricica Dansatoarea?!Că deja mă'nervezi cu figurile astea...***!

agaugare: si sa nu mai fii blatist, ***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romulus65
romulus65  •  04 Martie 2017, 15:24

Stiu ca stelistilor(fecesebistilor),imi cer scuze dar nu stiu cum sa le spun, le convine acest sistem acum deoarece sunt pe locul 2.Daca erau pe primul loc poate ca nu le convenea nici lor sistemul. Totusi, atat timp cat este Reghe antrenor nu cred ca au multe sanse la titlu.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează