FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție nervoasă a lui Reghecampf în această dimineață în direct la TV: "Ce vă interesează pe voi de el?"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 11:20

Laurențiu Reghecampf a intrat în direct în această dimineață la emisiunea "Digisport Matinal" de la televiziunea Digisport și și-a ieșit din fire.

Antrenorul Stelei a vorbit câteva minute despre partida de aseară ( Dinamo- Steaua 1-1), dar a avut o reacție extrem de nervoasă în momentul în care a fost întrebat de starea lui Ciprian Marica (n.r. Marica s-a accidentat în prima repriză a derby-ului cu Dinamo și e suspect de ruptură musculară).

Tehnicianul campioanei a închis telefonul în nas moderatorului Dan Filoti, la capătul unui dialog în contradictoriu.

Dan Filoti: Care e situația lui Marica?

Reghecampf: Ce vă interesează pe voi de Marica? L-ați criticat până acum și acum vreți să știți ce are?! E un fotbalist extraordinar cu un CV uriaș. Vă dați cu părerea despre el în emisiune și tu și invitații tăi.

Filoti: Nu știu concret la ce te referi?

Reghecampf: Ai câţiva invitaţi în emisiune, şi tu ţi-ai spus părerea de vreo două-trei ori. Aveţi puţin respect, totuşi vorbiţi de un jucător care are o carieră incredibilă.

Filoti: Tocmai asta am subliniat, nu ştiu dacă ai fost atent. E într-un moment în care are nevoie de susţinere şi...

Reghecampf: N-ai subliniat asta. Trebuia să-ţi opreşti colegul în momentul în care a făcut anumite declaraţii, dar asta este, fiecare poate să spună ce vrea.

Filoti: Laurenţiu, acum cred că eşti şi tu la cald şi vezi lucrurile într-un fel. Sigur, nu trebuie să le vedem cu toţii la fel. Tot respectul pentru Ciprian şi îi dorim să se însănătoşească.

Reghecampf: Nu sunt la cald şi dacă vorbeşti pe tonul ăsta cu mine, stai liniştit că îţi închid telefonul în secunda doi. Nu vorbesc la cald.

Filoti: Laurențiu, tu ai cerut să intri în direct să vorbești, e alegerea ta dacă închizi telefonul. 

Imediat după replica moderatorului, Reghecampf a închis telefonul.

"N-ați văzut declarațiile, noi n-am contat, asta spun cei de la Dinamo. Rezultatul rămâne 1-1 orice ar fi. Acum văd foarte multe momente din timpul meciului și sunt dezamăgit de repriza a doua. Trebuia să ținem mingea mai mult în posesie. Am degajat mingea aiurea" Laurențiu Reghecampf la Digi până să se enerveze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
198043627225920
Degan Dan  •  08 Martie 2016, 09:45

Sa va para bine ca nu a fost MM-ul sa va ia la bataie ,sau Prodanca sa va injure de cele sfinte. Sunteti norocosi. Cat il priveste pe Marica un jucator care nu a facut fata la echipe de doi bani in Turcia sau Spania nu stiu de ce il mai pomeniti !

unfake
unfake  •  08 Martie 2016, 09:03

Asa va trebuie, "moderatori" de doi lei daca ii tot suflati in q.u.r golanului (si astuia si altora ca el). Ia incercati sa-l ignorati cateva zile, sa vedeti cum vine si cerseste atentie, sa vedeti ce respectuos o sa s egudure pe langa voi.. Dar sunteti prea ieftini si prea elastici la coloana ca sa va duca mintea la asa ceva...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Martie 2016, 00:55

are dreptate reghe,la digi si sport ro s au adunat toti antistelistii,filoti si decebal impung steaua,dar nu i nimic ca tot steluta castiga titlul

Vezi toate comentariile (84)
Comentează