FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GAZ METAN 2-0

Reacţie ofensivă a lui Cristi Dulca » Acuză arbitrajul şi trimite "săgeţi" către Răzvan Lucescu: "Nu recunosc Petrolul de anul trecut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 21:14

Cristi Dulca e nemulţumit de arbitrajul lui Robert Dumitru în meciul cu Petrolul, scor 0-2 şi critică jocul practicat de echipa lui Răzvan Lucescu."Vi s-a părut că Petrolul a jucat mai bine decît Gaz Metan? În primul rînd, eu nu recunosc Petrolul de anul trecut.

Noi ne-am creat foarte multe ocazii, dar s-a făcut diferenţa la nivel individual. Eu nu vreau să comentez maniera de arbitraj, dar arbitrul a avantajat clar la fiecare duel echipa care are în cea mai mare parte străini. Aşa vrem noi să promovăm jucători pentru echipa naţională?

Am avut două penalty-uri clare la faulturi asupra lui Bawab", a spus Dulca la Digi Sport.

VIDEO Gustul dulce al victoriei » Petrolul - Gaz Metan 2-0, primul succes al lui Răzvan Lucescu pe banca "lupilor"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
torque1981
torque1981  •  14 Aprilie 2014, 12:48

robert dumitru asta a furat Petrolul la greu sambata in meciul cu gazul si acum aud ca a fost invers. Foarte tare............

14mai1948
14mai1948  •  13 Aprilie 2014, 15:25

nici astra numai e cea fost in mandatul lui isaila ..aseara cu chiajna arata ca o echipa la retrogradare ,se aparau si simulau faulturi tragind de timp stnd mai mult pe jos decit in piciore ...razvan lucescu mai mult e unflat de presa ca fiind antrenor sa dea bine in fata tatalui ,daca era unul fara imagine in spate ,puradelu era criticat si desfintat de presa

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 Aprilie 2014, 09:13
Postat de calinescu_ pe 13 Aprilie 2014, 08:59

ROBERT DUMITRU ESTE CEL MAI CORUPT ARBITRU DIN FOTBALUL ROMANESC ....!!!! NU AM VAZUT UN SINGUR MECI IN CARE ACEST INDIVID SA ARBITREZE CORECT ....!!! IN FIECARE MECI PE CARE IL ARBITREAZA, DA 10-15 LA SUTA PENTRU UNA DIN ECHIPE ...!!! CEL MAI ATENT E CU PORUMBOIU , URMAT INDEAPROAOPE DE CIOBAN ....!!!

si acum dadura lupilor, aaaaa ?! d'aia l'a si eliminat pe mustivar... e prima data cand un jucator primeste galben ca'si pune tricoul in cap. nici macar nu si l'a scos de pe corp. se practica in fotbalul romanesc, sa arate un mesaj pe tricoul de dedesubt. repet, nimeni, pana acum, n'a mai fost eliminate pentru atat. da sunt arbtitri din astia, iar brad pitt de slobozia este cel mai bun exemplu. contra a spus'o de multe ori ca sunt arbitri care faca asta, dese intreruperi pentru echipa care ataca. cred ca arbitrul de margine a gresit odata, la un ofsaid dat impotriva gazului.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close