FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Reacţie oficială » Steaua a răspuns după ce Cristi Tănase a fost huiduit la meciul naţionalei de la Ploieşti

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 16:08

Naţionala României a învins greu Insulele Feroe la Ploieşti, scor 1-0, iar unul dintre oamenii importanţi ai Stelei, Cristi Tănase, a fost doar pe bancă şi a intrat în minutul 60 în locul lui Raul Rusescu.
La introducerea sa pe teren, dar şi în timpul partidei, mijlocaşul a fost huiduit şi apostrofat, lucru ce nu le-a picat prea bine oficialilor roş-albaştri.

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a consideră că nu a fost normală atitudinea fanilor prezenţi pe arena "Ilie Oană".

"Stăteam de vorbă cu unul dintre vechii jucători. În momentul în care un jucător e mai putin aplaudat sau chiar e huiduit, el nu ar trebui să se simtă afectat, pentru că şi asta face parte din joc. Îmi pare rău că e vorba de jucătorii din echipa naţională.

Acolo nu era vorba de Cristian Tănase de la Steaua Bucureşti, ci Cristian Tănase jucătorul emblematic care ajută echipa naţională. Să ai un meci al echipei naţionale, chiar dacă e cu Feroe şi să nu-ţi încurajezi jucătorii, ba din contră, să-i admonestezi sau să-i înjuri, nu ar trebui să facă parte din spectacolul sportiv", a declarat Argăseală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Martie 2015, 02:51

argaseala asta ori e nesimtit, ori bea cam mult, ori trage pe nas. inclin spre prima optiune.

romario
romario  •  31 Martie 2015, 01:03
Postat de nicolas.p pe 30 Martie 2015, 20:38

Si...ce este cu asta?daca pe tine te bucura victoriile stelei cu o echipe de doi bani,care arata o impotenta prelungita inseamna ca nu intelegi nimic din ce se intampla cu fotbalul romanesc.Cu cat nu va avea concurenta sportiva pe plan intern (si nu de la Concordia,Ceahlaul sau chiar ASA...bune totusi si astea) ci de la echipe cu traditie,suporteri cu atat mai mult se v-a intampla un nou episod Ludogoret.Nu este vorba de rautate in ceea ce spun acum,dar vezi toate rezultatele stelei in grupele CL unde nu a adunat puncte in 10 editii cat a facut CFR Cluj in una singura.Foarte bine si cinste ei pt punctele din preliminarii,dar pe tine te multumeste atat cand va doriti mult mai mult?

Asta cu ,,nu a adus pct Steaua '' e deja e o prostie. Asa e , Steaua a avut evolutii slabe in Cl , sa nu uitam ca se aduc pct si din El . Sa nu uitam ca a ajuns intr-o semifinala de El >10 pct facute de Cfr. Sa nu uitam ca a avut 3-4 primaveri europene , calificari constante in grupele competitiilor europe , ASTEA NU SUNT PCT ?? care echipa din Romania a contribuit mai mult in ultimi 10, 15 ani ????

gardenparty
gardenparty  •  30 Martie 2015, 23:18

Sa vedem fanii fcsb, joi, cum il aplauda.Chiar sunt curios!

Vezi toate comentariile (86)
Comentează