FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-0

Reacție rasistă a publicului de la Iași » Eric a început să plângă în direct după meci: "Mi-au strigat că sunt cioară!" + Replica ridicolă a lui Neagoe

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 22:39

Eric de Oliveira a început să plângă la interviul de la finalul meciului dintre Poli Iași și Gaz Metan (1-0), după ce a fost ținta unor jigniri rasiste în timpul partidei.

"Sunt foarte dezamăgit că mi-a strigat lumea că sunt cioară și a făcut tot felul de sunete. Eu o să merg acasă și o să mă întrebe copiii ce înseamnă cioară. Copiii mei care sunt români, născuți aici", a spus Eric la TV Dolce Sport.

Mijlocașul medieșenilor a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben, în urma unui duel cu Alexandru Răuță.

"El a venit de 10 meciuri și e cam prostuț la gură. Ar trebui să respecte jucătorii. Înainte să joace în prima ligă, se uita la mine. Sunt sigur că la următorul meci va fi mai rău", a adăugat Eric.

Răuță, mijlocaș de 24 de ani, s-a transferat iarna trecută de la Pandurii la Poli Iași și se află la al doilea sezon în Liga 1. 

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Iași, a deturnat atenția de la atitudinea rasistă a fanilor echipei locale, spunând că Eric n-ar fi trebuit să simuleze la faza din finalul meciului: "Trebuia să nu reacționeze nici el așa. Să se uite mai întâi la ce a făcut el, s-a aruncat ca în piscină, să-i punem un bazin acolo. Merita cartonașul la acea fază. Să ne mai uităm și la lucrurile astea".

37 de meciuri meciuri are Alexandru Răuță pe prima scenă a fotbalului românesc, față de cele peste 150 jucate de Eric

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  20 Mai 2017, 16:56

Ca om care a trait 20 de ani afara il inteleg f. bine pe Eric . In Olanda am fost facut de vreo cateva ori *** in momentul cand am spus ca sant roman. Tot ce pot sa sper este ca cei de la Iasi au spus acele lucruri din ignoranta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1423401007717559
Silviu Cordun  •  20 Mai 2017, 16:49

Da' voi, astia din Sud, cocalari ***...lasati-o mai moale cu "moldovenii"...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1250984458283448
Catalin Amariei  •  20 Mai 2017, 14:13
Postat de isrou pe 20 Mai 2017, 12:21

moldoveni spalati pe creier???, vezi pe toate bancnotele romanesti inclusiv pe cea de 500 lei (daca o ai) cati moldoveni gasesti , zic sa cauti si in curtea Rapidului (Pancu ca multi altii este din IASI)

esti frustrat si limitat rau .Auzi la el "moldoveni", *** .ok?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează