FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 3-1

Reacție sinceră a lui Hanca după victoria cu Chiajna: "E clar că nu meritam în play-off"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 14:37

Sergiu Hanca se bucură pentru faptul că a marcat în poarta Chiajnei, în victoria de pe teren propriu, scor 3-1. Mijlocașul e de părere că Dinamo nu merita să joace în play-off, chiar dacă valoarea jucătorilor este peste cea a unor formații care joacă acolo. 

"Este un cadou foarte frumos. Chiar le-am spus colegilor că voi marca, pentru că mi-a mers bine mai mereu de Paște. Mă bucură jocul pe care l-am arătat ca echipă și că am câștigat.

Jocul nostru este mai bun, devenim o echipă omogenă. Am schimbat sistemul în 4-3-3, suntem mai ofensivi și se vede la meci de meci. Nistor trebuie să dea de băut, că a dat trei pase de gol.

Nu contează unde joc, acum am jucat mijlocaș dreapta, dar important este să-mi ajut echipa, acesta este obiectivul meu principal.

Sperăm ca aceste jocuri bune să-i readucă pe fani la stadion. La ce lot avem, valoarea fiecăruia jucator în parte, eram o echipă de play-off. E clar că nu am meritat, nu am fost constanți. Ăsta este fotbalul, trebuie să muncim mai mult, să punem capul în pământ și să încercăm la anul să ajungem în play-off", a zis Hanca la Look TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
126791918017681
Danezul Gramada  •  09 Aprilie 2018, 09:09

Cum sa nu meritați în play off pisicutelor, doar voi jucați bine, mai ales când jucați cu ungurii ca să încurcați Steaua. Și v-ați încurcat singuri ***, Dumnezeu nu doarme, blaturile se plătesc. Lasă că mergeți în liga campionilor de pe locul unu din play out, în liga campionilor orașelor târguri, Chiajna, Voluntari, Colentina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140232476817445
Cristi Ti  •  08 Aprilie 2018, 23:08

***. Nu meritam în play\ off... Faceti mare Tam Tam ca ati câștigat cu chiajna . Când ati pierdut cu Juventus București erati terminati , a-ti plecat cu coada între picioare acasă..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

581534618615543
Robert Ivan  •  08 Aprilie 2018, 21:10

Si din cauza lui Hanca sau Olteanu este DINAMO in play-out.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează